Drømmetydning svangerskap - Symboler og Mening

Nedenfor kan du lese om hva drømmetydning svangerskap betyr, og hvordan drømmer og symboler rundt drømmer om svangerskap kunne tolkes og tolkes.

Drömtydning svangerskap

Symbolisk betydning

Å drømme om graviditet eller være gravid er noe som er veldig vanlig, både blant yngre og eldre kvinner. På den ene siden kan det være at det er en iboende lengsel etter å få et barn som utvikler drømmen, men det er også andre måter å tolke graviditetsdrømmer på.

Hent et gammelt mål

Å få et barn symboliserer på en måte det som ikke har vært, men som kan være, at du selv kan få en ny sjanse til å oppnå en indre lengsel. Det kan derfor være en lengsel etter noe som kunne ha blitt, men som ikke ble, og som forblir der i underbevisstheten og gnagene. Hvis du søker i tankene dine, kan du finne et gammelt ønske som aldri har gått bort, det kan være at underbevisstheten din prøver å fortelle deg at det nå er på tide å ta tak i det.

Dypere åndelige betydninger

Drømmer om å møte en jordmor

Hvis du drømmer om å møte en jordmor, selv om verken du eller partneren din er gravid eller til og med tenker å få en baby, kan det være et tegn på at noen er i ferd med å avsløre en av dine mørkeste hemmeligheter.

Se også drømmer om abort og drømmer om barnefødsel.

Teksten ble sist oppdatert 2019-12-05

Sjekk også ut vårt veldig populære gratis dagens horoskop for alle stjernetegnene!

Andre relaterte drømmetydninger

drømmetydning abort | drømmetydning spedbarn

Les mer om hva som ligger bak drømmetolkningene her

Skriv en kommentar
Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål