Drommetydning.com/Drømmeleksikon A-Ø
 

Drømmetydning drømmeleksikon A-Ø

Nedenfor finner du et drømmeleksikon av alle drømmetydninger som finnes i vår database, med en kort oppsummering av hva hver drøm kan bety. Klikk gjerne videre for å lese mer om de forskjellige drømmene og tolkningene. Du kan også bruke søkefunksjonen ovenfor for å enkelt finne drømmetydningene, den er veldig rask og søker i hele innholdet i tolkningene mens du skriver.

Drømmer som begynner med bokstaven A

Abakus: Drømmer der en abacus, eller med andre ord abacus, har en avgjørende rolle, har en tendens til å ha den symbolske koblingen om at de er... Les mer om drømmetydning abakus.

Abel: Etter å ha drømt om Abel, Adams andre sønn, blir generelt sett på som et veldig godt tegn. I følge historien ble Abel myrdet av sin sja... Les mer om drømmetydning abel.

Abort: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om aborter generelt er ofte at de handler om å unngå noe som er ubehagelig. I drømme... Les mer om drømmetydning abort.

Absint: Den symbolske betydningen av drømmer om å drikke absint er ofte kunstnerisk, at det er en iboende kunstneriskhet hos dem som drømmer om... Les mer om drømmetydning absint.

Absolusjon: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om syndenes forlatelse, eller oppløsning, er ofte religiøs. Selv om du ikke bekjenne... Les mer om drømmetydning absolusjon.

Adam og Eva: Drømmer om Adam og Eva handler generelt om barn, ofte adopterte barn. Drømmene kan handle både om å bære en indre lengsel og ønsket om... Les mer om drømmetydning adam og eva.

Adelsmenn: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om adelsmenn eller adelskvinner, f.eks. Fylker, baroner eller andre edle mennesker ha... Les mer om drømmetydning adelsmenn.

Adopsjon: Når det gjelder drømmer om adopsjon, har slike drømmer ofte en veldig sterk symbolsk kobling til lengselen etter barn. Drømmene kan oft... Les mer om drømmetydning adopsjon.

Adresser: Den symbolske betydningen assosiert med drømmer om adresser av noe slag handler ofte om vennskap og bekjente. Hvis du for eksempel drøm... Les mer om drømmetydning adresser.

Advokater: Symbolikken når det gjelder å drømme om advokater ofte er at de involverer relativt negative ting, ofte kan det være at tapt eiendom el... Les mer om drømmetydning advokater.

Akrobater: Den symbolske koblingen når det gjelder drømmer om akrobater er ofte barndom og lekenhet, når mange indre vesener forbinder akrobater m... Les mer om drømmetydning akrobater.

Albuen: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om å føle smerte i albuen kan ofte knyttes til bekymringer om ens fysiske helse, da l... Les mer om drømmetydning albuen.

Alfabet: Drømmer som på noen måte i større grad omhandler et alfabet handler ofte om studier og kunnskapens fremtredende rolle. Ofte er drømmene... Les mer om drømmetydning alfabet.

Algebra: Den symbolske betydningen av å drømme om algebra spesifikt handler ofte om å investere i f.eks. aksjer eller aksjefond, siden algebra i... Les mer om drømmetydning algebra.

Almanakk: Den symbolske betydningen av å drømme om en almanakk eller kalender handler ofte om ens egen oppførsel og hvordan dette har en tendens... Les mer om drømmetydning almanakk.

Alter: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer som involverer et alter handler ofte om høytidelighet, f.eks. bryllup, begravelser el... Les mer om drømmetydning alter.

Ambulanser: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer hvor ambulanser oppstår, er at de som oftest bør betraktes som en advarsel, at selv u... Les mer om drømmetydning ambulanser.

Anisfrø: Når det gjelder drømmer der anisfrø forekommer, handler dette ofte om at noen forbereder en gave til deg, eller gjør deg klar til å utf... Les mer om drømmetydning anisfrø.

Anker: Den symbolske betydningen av drømmer som involverer et anker handler ofte om utholdenhet, i form av utholdenhet eller permanente forhol... Les mer om drømmetydning anker.

Annonser: Drømmer om annonser har ofte den symbolske lenken at de handler om nåværende eller kommende endringer i ens livssituasjon. Hvis du anno... Les mer om drømmetydning annonser.

Ansikt: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer der ansiktene blir avslørt, er at de ofte handler om hvordan deres innerste vesen ser... Les mer om drømmetydning ansikt.

Ape: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om en ape, uansett hvilken type ape det er, er at det kan være et tegn på at det er... Les mer om drømmetydning ape.

Arbeid: Drømmer der du er jobbsøker eller svarer på en stillingsannonse for en kommende jobb, har ofte den symbolske forbindelsen at de nettopp... Les mer om drømmetydning arbeid.

Arkitekt: Den symbolske betydningen når det kommer til drømmer hvis en arkitekt ofte handler om struktur og fundament, avhengig av tonen som form... Les mer om drømmetydning arkitekt.

Armbånd: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om armbånd er at de ofte handler om forhold mellom mennesker, eller om hvordan folk... Les mer om drømmetydning armbånd.

Armenere: Drømmer om armenere, det vil si folk fra landet Armenia, har ofte en symbolsk betydning som forholder seg til svunnen tid og i mange ti... Les mer om drømmetydning armenere.

Armer: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om større eller mindre armer handler ofte om at selv underbevisstheten ønsker å vise... Les mer om drømmetydning armer.

Arsen: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om arsen går ofte i feil retning, siden arsen er en veldig potent gift som tidligere... Les mer om drømmetydning arsen.

Astma: Astma forekommer ofte i drømmene til sunne mennesker, med en symbolikk som ofte peker på å være nesten kvalt under byrden av sine plikt... Les mer om drømmetydning astma.

Auksjon: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om auksjoner, enten at du går til en auksjon eller at du selv holder en auksjon, er... Les mer om drømmetydning auksjon.

Avføring/bæsj: Drømmer om avføring (poop) har ofte symbolikken om at de handler om å bli kvitt noe, ofte handler dette om følelser eller spenninger. F... Les mer om drømmetydning avføring/bæsj.

Avskjed: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer der det er farvel eller avskjed, er ofte at de er en måte for ens underbevissthet å b... Les mer om drømmetydning avskjed.

Avsky: Drømmer om avsky, at man virkelig hater noen eller noe, har ofte den symbolske betydningen at man er ganske forbannet over noe i det vi... Les mer om drømmetydning avsky.

Avstraffelse: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om korporlig avstraffelse, eller piskes med f.eks. et belte eller et slag over fingr... Les mer om drømmetydning avstraffelse.

Avtale: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer hvor en avtale av en eller annen art oppstår, er ofte at du har et iboende ønske om å... Les mer om drømmetydning avtale.

Drømmer som begynner med bokstaven B

Backgammon: Den symbolske koblingen til drømmer om å spill backgammon er ofte et ønske om å finne mønstre, ofte også på en veldig leken måte. Noen... Les mer om drømmetydning backgammon.

Bacon: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om å spise bacon handler ofte om den iboende frykten for å bli oppfattet av omverdene... Les mer om drømmetydning bacon.

Bade: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer hvor man bader, er at de ofte kan være assosiert med ens forhold til andre, men noen... Les mer om drømmetydning bade.

Bagasje: Å drømme om bagasje er noe som ofte er assosiert med reise, og symbolikken man vanligvis kan ha med seg er at de på en eller annen måte... Les mer om drømmetydning bagasje.

Bakere: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om bakere eller noen som baker f.eks. brød, kaker eller boller handler ofte om å skap... Les mer om drømmetydning bakere.

Baktalelse: Drømmer der man drømmer om at det er noen som snakker bak ens rygg kan være ganske vanskelig å ha, og den symbolske og psykologiske kob... Les mer om drømmetydning baktalelse.

Bål: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om et bål er at de ofte handler om et indre ønske om nærhet og trygghet, eller ganske... Les mer om drømmetydning bål.

Ball: Drømmer hvor du drar på ball eller andre store dansearrangementer, har ofte erotiske tegn og kan noen ganger være et slags varsel. Adva... Les mer om drømmetydning ball.

Ballett: Drømmer om ballett har ofte den symbolske betydningen at de handler om skjønnhet, ofte en indre forfølgelse av ytre skjønnhet eller at... Les mer om drømmetydning ballett.

Barfot: Drømmer om å gå rundt barfot har ofte den symbolske og psykologiske betydningen at de er knyttet til ens følelser av usikkerhet, ofte o... Les mer om drømmetydning barfot.

Barnebarn: Drømmer der du drømmer om å få barnebarn har ofte en psykologisk tilknytning til lengselen, det trenger ikke være en lengsel etter å ha... Les mer om drømmetydning barnebarn.

Barnemishandling: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om overgrep mot barn handler ofte om ens egen frykt og følelser av usikkerhet i det... Les mer om drømmetydning barnemishandling.

Båter: Den symbolske betydningen av å drømme om båter er på mange måter relatert til drømmer om biler, og kan ta betydningen av hvem det egent... Les mer om drømmetydning båter.

Begravelse: Den symbolske betydningen når det gjelder begravelse kan være veldig variert avhengig av hvem som blir begravet. Hvis det handler om di... Les mer om drømmetydning begravelse.

Betjent: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer der du i drømmen drømmer om at du har en betjent, eller en person som passer en og ad... Les mer om drømmetydning betjent.

Biblioteker: Den symbolske koblingen til drømmer om biblioteker er ofte av økonomisk eller finansiell karakter, eller den dukker opp av rent intelle... Les mer om drømmetydning biblioteker.

Bier: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer der bier er et av hovedpunktene, handler ofte om vekst, sakte, men jevn vekst av noe... Les mer om drømmetydning bier.

Bigamy: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om bigamy, eller ha to partnere, er ofte av relasjonell karakter. Noen ganger kan de... Les mer om drømmetydning bigamy.

Biler: Drømmer om biler har ofte den symbolske betydningen at de handler om hvordan du kan komme videre gjennom livet. Det kan dreie seg om fo... Les mer om drømmetydning biler.

Billett: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer hvor en billett spiller en stor rolle handler ofte om "prisen" på en tur. Det du mene... Les mer om drømmetydning billett.

Bilulykker: Drømmer om å være i en bilulykke eller en bilulykke er ofte veldig ekkel. Begivenhetene i seg selv som vanligvis spilles ut i drømmen e... Les mer om drømmetydning bilulykker.

Bitt: Drømmer om å bli bitt har ofte den symbolske betydningen at de handler om frykt, at du er redd for at noe vil gå imot en og ikke i det... Les mer om drømmetydning bitt.

Bjørner: Symbolikken som oftest er assosiert med drømmer om bjørner er styrke, kraft og vekst på den ene siden, men også fiender og risiko. De k... Les mer om drømmetydning bjørner.

Blind: Drømmer der den store begivenheten er at du er blitt blind, har ofte en symbolsk betydning som til og med underbevisstheten ikke er eni... Les mer om drømmetydning blind.

Blod: Drømmer om blod er i de fleste tilfeller noe negativt, og betyr vanligvis på en eller annen måte tap - tap av økonomiske interesser, ei... Les mer om drømmetydning blod.

Blodøgler: Den symbolske betydningen assosiert med drømmer om blodøgler er ofte at det er noe som uten at du legger merke til at det tapper deg og... Les mer om drømmetydning blodøgler.

Blomkål: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om blomkål handler ofte om tilbaketrekning med en viss undertrykt aggresjon, som man... Les mer om drømmetydning blomkål.

Blomster: Drømmer om blomster symboliserer ofte sjenert skjønnhet, en skjønnhet som er der og noe som virkelig utstråler skjønnhet, men uten å væ... Les mer om drømmetydning blomster.

Boks: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om en tom boks handler ofte om at ens innerste har gjennomgått en slags åndelig deto... Les mer om drømmetydning boks.

Bomull: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer som handler om bomull, har ofte å gjøre med følelser og en iboende lengsel etter sikk... Les mer om drømmetydning bomull.

Bonde: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer som handler om en bonde eller bønder, handler ofte om dyr og natur, at man har et ibo... Les mer om drømmetydning bonde.

Bord: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer der et bord er det sentrale, kan man ofte knytte en forbindelse til en søken etter st... Les mer om drømmetydning bord.

Brann: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om en brennende seng handler ofte om en indre bekymring for at noe forferdelig kan s... Les mer om drømmetydning brann.

Brannskader: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om brannskader er ofte at de kan knyttes til en indre bekymring for at du gjør noe f... Les mer om drømmetydning brannskader.

Brev: Drømmer om brev handler ofte om at underbevisstheten din vil sende deg en melding eller gi deg informasjon. Hva slags informasjon det k... Les mer om drømmetydning brev.

Brevbærere: Drømmer om brevbærere har ofte den symbolske betydningen at de handler om kunnskapsutveksling eller ganske enkelt vanlig kommunikasjon.... Les mer om drømmetydning brevbærere.

Bryllup: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om et bryllup er veldig avhengig av omstendighetene som hersker i drømmen. Dette når... Les mer om drømmetydning bryllup.

Bryting: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om bryting er generelt noe som signaliserer en kamp, ​​eller en nærmerende kamp som... Les mer om drømmetydning bryting.

Brød: Drømmer om brød handler ofte om styrke og evne til å leve, men det kan også handle om livet selv og til og med sult etter et bedre elle... Les mer om drømmetydning brød.

Brønn: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer der en brønn er en sentral del, handler ofte om ting som har skjedd som er skjult for... Les mer om drømmetydning brønn.

Bøker: Den symbolske betydningen av bøker handler ofte om noe i ditt indre, hovedsakelig knyttet til kunnskap og informasjon. Det kan være at... Les mer om drømmetydning bøker.

Bøketrær: Drømmer om bøketrær har ofte den symbolske betydningen at de prøver å formidle stabilitet, og at det er et indre ønske om stadig å møte... Les mer om drømmetydning bøketrær.

Drømmer som begynner med bokstaven C

Champagne: Drømmer om champagne, hvor du drømmer om at du f.eks. boller i gode venners slag eller med kjæresten, har vanligvis positive følelser k... Les mer om drømmetydning champagne.

Drømmer som begynner med bokstaven D

Dårlig ånde: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om dårlig ånde har ofte å gjøre med ens indre angst, at man er bekymret for at noen... Les mer om drømmetydning dårlig ånde.

Diamant: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om diamanter er at de ofte kan knyttes til rent overfladiske ting. Drømmer der du sel... Les mer om drømmetydning diamant.

Drukne: Drømmer der drukning er en av de mest ubehagelige drømmene. Spesielt hvis du i drømmen virkelig føler at du opplever den angsten for å... Les mer om drømmetydning drukne.

Drøm i drøm: Den symbolske betydningen av drømmer i drømmer, eller falsk oppvåkning som det ofte kalles, handler ofte om hendelser i ens bakgrunn so... Les mer om drømmetydning drøm i drøm.

Dyr: Å drømme om dyr har ofte symbolikken at det virkelig handler om en selv. At de særegne egenskapene, egenskapene eller egenskapene til d... Les mer om drømmetydning dyr.

Døden: Den symbolske betydningen av drømmer om død er ofte at noe som har gått tapt, vil komme til overflaten, noe som vil starte på nytt og b... Les mer om drømmetydning døden.

Drømmer som begynner med bokstaven E

Edderkopper: Å drømme om edderkopper er for mange en veldig stygg opplevelse, ettersom edderkopper ofte utenfor drømmeverden er noe som er knyttet t... Les mer om drømmetydning edderkopper.

Elefanter: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om elefanter er at de ofte er assosiert med dyktigheten og følelsene til å være øver... Les mer om drømmetydning elefanter.

Elv: Drømmer der en elv på noen måte spiller en sentral rolle har ofte en symbolikk som driver sinnet til bevegelse og fornyelse. Akkurat so... Les mer om drømmetydning elv.

Engel: Drømmer om engler på en eller annen måte handler bare om et godt tegn, og handler mest om godhet og positive hendelser som er på vei. S... Les mer om drømmetydning engel.

Ensomhet: Drømmer om ensomhet i forskjellige uttrykk er en veldig vanlig drøm, som både kan se og føle på mange forskjellige måter. Den symbolske... Les mer om drømmetydning ensomhet.

Esler: Drømmer om esler har ofte den symbolske betydningen at de kan assosieres med dyktighet og trofasthet, men ofte med en oppsving av dumhe... Les mer om drømmetydning esler.

Drømmer som begynner med bokstaven F

Falle: Den symbolske betydningen av drømmer der den store begivenheten i drømmen er at man faller, eller faller, ofte omhandler fiasko. Eller... Les mer om drømmetydning falle.

Feer: Drømmer om alver kan ha veldig utbredte betydninger og er derfor ekstremt vanskelige å tolke, noen ganger sier du faktisk til og med at... Les mer om drømmetydning feer.

Fisk: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om fisk er generelt vellykket, ofte knyttet til fiskestimer med sine raske og smidig... Les mer om drømmetydning fisk.

Fiskedam: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om fiskedam er ofte at det er iboende følelser av fangenskap, at du ikke virkelig fø... Les mer om drømmetydning fiskedam.

Fiskegarn: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om fiskegarn er at de ofte kan knyttes til en bekymring for å bli fanget opp i noe d... Les mer om drømmetydning fiskegarn.

Fjell: Drømmer om fjell og klipper fører ofte til tanker om symboler som fighterens vilje og jakten på suksess, spesielt drømmer om at klatre... Les mer om drømmetydning fjell.

Fjellklatring: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om å klatre på et fjell handler ofte om jakten på suksess. Fjell og høye topper har o... Les mer om drømmetydning fjellklatring.

Fjelltur: Drømmer der du er ute på fjelltur, en straff eller en annen type ekspedisjon har ofte en symbolsk kobling til jakten på noe nytt, eller... Les mer om drømmetydning fjelltur.

Fjær: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om fjær er at de ofte har noe med følelser å gjøre, at du i dag er ekstra sårbar elle... Les mer om drømmetydning fjær.

Flagg: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om flagg handler ofte om stolthet og følelser av å være på topp. Som stoltheten som... Les mer om drømmetydning flagg.

Flaggermus: Den symbolske forbindelsen som oftest er assosiert med flaggermusdrømmer, er natt, mørke og frykt, og indikerer ofte at selv underbevis... Les mer om drømmetydning flaggermus.

Flause: Å drømme om å komme i en pinlig situasjon er relativt vanlig. For eksempel en situasjon der du føler deg sårbar og ikke klarer å forsva... Les mer om drømmetydning flause.

Flom: Drømmer om flom har ofte en symbolsk forbindelse som er veldig knyttet til følelser dypt i ens underbevisste sinn. I drømmen kan dette... Les mer om drømmetydning flom.

Fluer: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om fluer kan ofte tilskrives tap, at du på en måte vil lide et tap av noe, og dette... Les mer om drømmetydning fluer.

Flygemaskin: Den symbolske betydningen av drømmer om fly eller flyreiser handler ofte om å bevege seg, eller å bevege seg raskt vekk fra noen hindri... Les mer om drømmetydning flygemaskin.

Flyging: Drømmer om flyging er noe som er veldig vanlig, spesielt at du selv flyr som en fugl. Oftest gir disse drømmene en enorm følelse av fri... Les mer om drømmetydning flyging.

Flykte: Drømmer om å flykte eller prøve å rømme er en veldig vanlig drøm, ofte manifesteres flukten ved å bli jaget av noen eller noe. Den symb... Les mer om drømmetydning flykte.

Flyulykke: Drømmer om flyulykker er ofte ekstremt engstelige, men faktisk ikke så vanlige som man ellers skulle tro. På tross av dette forekommer... Les mer om drømmetydning flyulykke.

Fotoalbum: Når det gjelder drømmer hvor fotoalbum spiller en sentral rolle, sies det ofte at dette handler om følelsesladet flashbacks. Noen gange... Les mer om drømmetydning fotoalbum.

Frisør: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om å møte en frisør handler ofte om at ens innerste har begynt å avskjære tanker og f... Les mer om drømmetydning frisør.

Frukt: Når det gjelder drømmer om frukt av forskjellige slag, har disse drømmene ofte en symbolsk kobling til fruktbarhet i form av noe som vo... Les mer om drømmetydning frukt.

Fugler: Den symbolske betydningen av å drømme om fugler kan noen ganger være litt vanskelig å tolke, da fugler kan manifestere seg på mange måt... Les mer om drømmetydning fugler.

Drømmer som begynner med bokstaven G

Gamle mennesker: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer hvor gamle mennesker spiller hovedrollen handler ofte om ens egne følelser av aldring... Les mer om drømmetydning gamle mennesker.

Gård: Den symbolske betydningen av drømmer om en gård eller å jobbe på en gård, har ofte å gjøre med ens selvtillit. Det kan være at det har... Les mer om drømmetydning gård.

Garnnøste: Drømmer om sying av garn eller garnets nyhet omhandler ofte et indre ønske. Drømmer du garn i drømmen, er det vanligvis en lengsel ette... Les mer om drømmetydning garnnøste.

Gaver: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om gaver handler ofte om å opprettholde vennskap, noe underbevisste noen ganger tror... Les mer om drømmetydning gaver.

Gjenoppstandelse: Drømmer om mennesker som gjenoppstår, eller drømmer der en person som tidligere døde nå er i live, er ekstremt vanlige drømmer - spesie... Les mer om drømmetydning gjenoppstandelse.

Drømmer som begynner med bokstaven H

Hånd: Drømmer om hender er ofte veldig vanskelige å tolke, og gjennom årtusener har mange vært drømmere og drømmetolker. Kanskje dette avheng... Les mer om drømmetydning hånd.

Havet: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om havet handler ofte om det underbevisste og ting som kan gjemme seg under underbevi... Les mer om drømmetydning havet.

Henrettelse: Drømmer om å bli henrettet eller dømt til døden handler ofte om skyld, ettersom dette representerer den absolutt mest alvorlige straffe... Les mer om drømmetydning henrettelse.

Hester: Den symbolske betydningen når det gjelder hesters drømmer er at de ofte kan assosieres med kraft og sterke energier, ofte maskuline ene... Les mer om drømmetydning hester.

Hjerteinfarkt: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om hjerteinfarkt handler ofte om ens personlige helse og noen iboende bekymring for... Les mer om drømmetydning hjerteinfarkt.

Hunder: Drømmer om hunder har ofte symbolikken om at de handler om vennskap og kjærlighet. Spesielt hvis hunden i drømmen villig er innstilt på... Les mer om drømmetydning hunder.

Hus: Drømmer om hus har ofte symbolikken som det handler om deg selv, på en måte du kan si at huset i drømmen symboliserer hvordan du virkel... Les mer om drømmetydning hus.

Husdyr: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om husdyr, som Katter, sauer, geiter, hester, kyllinger, griser og andre lignende dy... Les mer om drømmetydning husdyr.

Hørsel: Drømmer som handler om å bli utsatt for en hørsel er relativt vanlige, og er ofte forbundet med ganske sterke angstfølelser. Noen gange... Les mer om drømmetydning hørsel.

Drømmer som begynner med bokstaven I

Ild: Drømmer om ild har ofte ødeleggelse som sin symbolske betydning, ikke alltid i negativ forstand, men ofte handler det om ødeleggelse fo... Les mer om drømmetydning ild.

Insekter: Å drømme om insekter kan ofte oppleves som ekstremt stygg, og det er slett ikke uvanlig å våkne opp som en måte å prøve å unnslippe den... Les mer om drømmetydning insekter.

Drømmer som begynner med bokstaven J

Jaget: Når det gjelder drømmer om at noen jager en eller at bli jaget, handler dette ofte bare om flyging av noe slag. Noen ganger symbolisere... Les mer om drømmetydning jaget.

Jakt: Drømmer der jakt av noe slag, ofte vanlig jakt der jeg jakter et bytte, innebærer ofte en indre og uoppdaget innsats. Denne bestrebelse... Les mer om drømmetydning jakt.

Juveler: Den symbolske betydningen av drømmer der juveler spiller en viktig rolle, er ofte av ekstern karakter, det vil si at de kan dreie seg o... Les mer om drømmetydning juveler.

Drømmer som begynner med bokstaven K

Kaker: En symbolsk betydning av å bake kaker, eller bake noe i ovnen for den saks skyld, er at noe kan vokse. Ofte handler dette om noe inne i... Les mer om drømmetydning kaker.

Kaktus: Drømmer om kaktus har ofte den symbolske betydningen at de handler om vanskelige situasjoner i form av at det kan være vanskelig å navi... Les mer om drømmetydning kaktus.

Katter: Den symbolske betydningen når det gjelder katter dreier seg ofte om et indre behov for å føle nærhet, hengivenhet og sikkerhet. Imidler... Les mer om drømmetydning katter.

Kjendis: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om kjendis, det vil si en slik kjendis at man selv er gjenstand for status som en kje... Les mer om drømmetydning kjendis.

Kjærlighet: Drømmer om kjærlighet på en eller annen måte er veldig vanlige, og ofte er det en slags forbindelse til stemningen man bærer i seg selv... Les mer om drømmetydning kjærlighet.

Klatre: Drømmer der du klatrer, det kan være opp til forskjellige ting som f.eks Fjell, stiger, vegger, tak, klipper og så videre, er en ganske... Les mer om drømmetydning klatre.

Komet: Drømmer som komet angriper symboliserer ofte katastrofale hendelser, og involverer noen ganger den innerste frykten for at noe vil knus... Les mer om drømmetydning komet.

Kreditor: Den symbolske betydningen av drømmer som involverer en kreditor, kanskje der man selv er kreditor, handler ofte om tillit og tillit. Se... Les mer om drømmetydning kreditor.

Kreft: Kreftdrømmer kan ofte oppleves som ekstremt ubehagelige, enten det er en person eller noen i nærheten av dem som har blitt rammet av kr... Les mer om drømmetydning kreft.

Kyss: Å drømme om å kysse noen eller kysse noen er en ekstremt vanlig type drøm. Symbolikken som denne typen drømmer ofte bringer er at den h... Les mer om drømmetydning kyss.

Drømmer som begynner med bokstaven L

Lakserolje: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om ricinusolje, som er et avføringsmiddel, handler ofte om at selv underbevisstheten... Les mer om drømmetydning lakserolje.

Lammelse: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om å bli midlertidig lammet handler ofte om en indre følelse av å ikke være i stand t... Les mer om drømmetydning lammelse.

Lik: Drømmer som på noen måte handler om å se et lik eller være blant lik handler ofte om forskjellige typer frykt. Hvis personen (e) du ser... Les mer om drømmetydning lik.

Lyn: Den symbolske betydningen av å drømme om lyn handler ofte om sinne og raseri, det er ofte noe du er gal på, men kan ha vanskelig for å... Les mer om drømmetydning lyn.

Løver: Den symbolske betydningen av drømmer om løver er ofte at de er et uttrykk for noe majestetisk og kraftig, men som fremdeles er rått og... Les mer om drømmetydning løver.

Drømmer som begynner med bokstaven M

Miste tenner: Drømmer om å miste tenner er noe som ofte symboliserer ens egen usikkerhet eller avmakt i møte med noe. Det kan være en situasjon du fø... Les mer om drømmetydning miste tenner.

Mord: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer som involverer et drap, er ofte ganske kraftig. Hvis det i drømmen føles positivt for... Les mer om drømmetydning mord.

Drømmer som begynner med bokstaven N

Naken: Drømmer om nakenhet, dvs. at du er naken i drømmen er en veldig vanlig drøm. Ofte er denne typen drøm knyttet til følelser som sårbarhe... Les mer om drømmetydning naken.

Neper: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om vanlige neper handler ofte om hva som er gjemt under overflaten og som man ikke li... Les mer om drømmetydning neper.

Nese: Drømmer som handler om nese, antas eller ikke relativt vanlige. Kanskje er det fordi nesen spiller en så viktig rolle i hverdagen vår,... Les mer om drømmetydning nese.

Nonne: Drømmer som på noen måte handler om nonner er ofte forbundet med følelser av renhet og uskyld. Når det gjelder drømmer hvor du selv er... Les mer om drømmetydning nonne.

Nøkler: Drømmer der nøkler spiller en sentral rolle er ofte veldig interessante. Tastene representerer ofte en måte å åpne opp ens underbevisst... Les mer om drømmetydning nøkler.

Drømmer som begynner med bokstaven O

Oase: Drømmer som handler om å se eller ankomme en oase handler ofte om en indre lengsel etter å komme bort fra hverdagens kjedsomhet. For å... Les mer om drømmetydning oase.

Opptatt : Drømmer om å være faste, der man fullstendig ikke er i stand til å bevege seg eller uttrykke seg, har ofte en symbolsk forbindelse til... Les mer om drømmetydning opptatt .

Overgrep: Drømmer om overgrep har ofte en veldig sterk symbolsk kobling til frykt for å bare bli overfalt eller bli overrasket av andre mennesker... Les mer om drømmetydning overgrep.

Drømmer som begynner med bokstaven P

Påfugle: Den symbolske betydningen når det gjelder påfugledrømmer handler ofte om et indre ønske om skjønnhet og å bli oppfattet som vakkert. Du... Les mer om drømmetydning påfugle.

Penger: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om penger handler ofte om det faktum at du kanskje er mangel på penger hver dag, og... Les mer om drømmetydning penger.

Politi: Den symbolske betydningen av drømmer om politifolk handler ofte om hva som er assosiert med politi, kriminalitet og straff. Noen ganger... Les mer om drømmetydning politi.

Prest: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om prester handler ofte om følelser av skam eller flauhet, at det er noe som selv un... Les mer om drømmetydning prest.

Prostituerte: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om prostituerte handler ofte om begjær og lyst, ofte slik begjær og lyst som har ligg... Les mer om drømmetydning prostituerte.

Pub: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer hvor en pub eller en bar er hovedtemaet, finnes ofte i ens indre ønsker og ønsker. En... Les mer om drømmetydning pub.

Purre: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om en purre handler ofte om at ens innerste ønsker å gjøre en oppmerksom på at det e... Les mer om drømmetydning purre.

Drømmer som begynner med bokstaven R

Reise: Med drømmer om å reise menes de der du reiser med f.eks. tog, bil eller flyreise med et bestemt reisemål som den endelige destinasjonen... Les mer om drømmetydning reise.

Ribbeina: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om ribbeina har ofte en spirituell eller rent religiøs forbindelse, og kan føres til... Les mer om drømmetydning ribbeina.

Riddere: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om riddere handler ofte om kjærlighet, eller en indre forfølgelse av stor kjærlighet.... Les mer om drømmetydning riddere.

Rikdom: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om rikdom kommer ofte av at man innerst blir påvirket av ytre ønske om å alltid ha m... Les mer om drømmetydning rikdom.

Ringer: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om ringer handler ofte om løfter og forpliktelser, men også om vennskap og nære rela... Les mer om drømmetydning ringer.

Rosmarin: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om rosmarin kan ofte knyttes til et indre ønske om å oppleve nye kulturer og alt som... Les mer om drømmetydning rosmarin.

Rotter: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer der rotter spiller en viktig rolle er at de handler om fiender eller fiender, ofte fr... Les mer om drømmetydning rotter.

Rotting: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om rotting kan ofte knyttes til vennskap og tidligere vennskap. Den hardt bundne stok... Les mer om drømmetydning rotting.

Rouge: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om rouge handler ofte om ens indre behov og ønsker, at ens innerste vil at en skal v... Les mer om drømmetydning rouge.

Rømning: Drømmer der du må evakuere, f.eks. at en overhengende katastrofe er overhengende og at du raskt må plukke opp det du elsker og gå vider... Les mer om drømmetydning rømning.

Drømmer som begynner med bokstaven S

Sekkepipe: Den symbolske betydningen når det gjelder sekkepipe-drømmer har vanligvis en familiær forbindelse der vennskap og familiebånd påvirker... Les mer om drømmetydning sekkepipe.

Sex: Sexdrømmer er noe som er ekstremt vanlig fra ungdomstiden og fremover, men drømmer kan oppleves annerledes av forskjellige mennesker og... Les mer om drømmetydning sex.

Sigaretter: Drømmer om sigaretter har ofte den symbolske betydningen at de har med helse å gjøre, dette er fordi faktum i hele samfunnet presser på... Les mer om drømmetydning sigaretter.

Sjalusi: Den symbolske koblingen når det gjelder drømmer om sjalusi er at de ofte handler om misnøye. De trenger ikke være slik at du opplever e... Les mer om drømmetydning sjalusi.

Sjokolade: Drømmer om sjokolade har ofte den symbolske betydningen at de prøver å formidle en sjelfull sødme, da sjokolade kan komme i mange forme... Les mer om drømmetydning sjokolade.

Sko: Den symbolske koblingen når det gjelder drømmer der sko spiller en stor rolle, har ofte å gjøre med ens omdømme, noen ganger når det ko... Les mer om drømmetydning sko.

Skulder: Den symbolske betydningen av drømmer der du drømmer om at du har bredere skuldre, eller at noen andre har bredere skuldre enn vanlig, k... Les mer om drømmetydning skulder.

Slanger: Siden eldgamle tider har drømmer om slanger i prinsippet alltid vært assosiert med uflaks, og den symbolske betydningen drømmer om slan... Les mer om drømmetydning slanger.

Solen: Drømmer som involverer vår nærmeste stjerne, Solen, er ofte en drøm som bringer veldig positive følelser med seg. Fremfor alt er disse... Les mer om drømmetydning solen.

Sommerfugler: Den symbolske betydningen når det gjelder sommerfugldrømmer er at de ofte handler om åndelighet og følelser av noe større. Det trenger... Les mer om drømmetydning sommerfugler.

Spedbarn: Drømmer om babyer er veldig vanlige, men kan også være ganske vanskelige å tolke avhengig av hvordan drømmen ser ut. Ofte handler symbo... Les mer om drømmetydning spedbarn.

Stearinlys: Den symbolske betydningen av å brenne lys manifesteres i drømmer handler ofte om håp og ønsker. Forbrenningen tilsvarer ofte håpens fla... Les mer om drømmetydning stearinlys.

Sterk vind: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om sterk vind handler ofte om sterke emosjonelle uttrykk i virkeligheten som nå har... Les mer om drømmetydning sterk vind.

Stjerner: Den symbolske betydningen av drømmer om stjerner eller en stjernehimmel handler ofte om tro, håp og lyst. Det er ofte en måte for ens i... Les mer om drømmetydning stjerner.

Svangerskap: Å drømme om graviditet eller være gravid er noe som er veldig vanlig, både blant yngre og eldre kvinner. På den ene siden kan det være... Les mer om drømmetydning svangerskap.

Svømming: Drømmer der du svømmer, har ofte en sterk tilknytning til den lignende drømmen der du drømmer om å bade, der symbolikken ofte er lik me... Les mer om drømmetydning svømming.

Sølv: Drømmer om sølv kan ofte være assosiert med vennskapsforhold, dessverre vanligvis de forholdene som har en litt negativ ettersmak der d... Les mer om drømmetydning sølv.

Sølvmynter: Drømmer der sølvmynter forekommer handler ofte om indre ønsker for en mer stabil økonomi. Noen ganger handler det om et slikt ønske som... Les mer om drømmetydning sølvmynter.

Drømmer som begynner med bokstaven T

Tåke: Drømmer om tåke er ofte rent symbolsk sett på som en slags advarsel om vanskelige tider som selv underbevisstheten har avskjært er på v... Les mer om drømmetydning tåke.

Teater: Drømmer der du besøker eller blir vitne til et teater eller teaterforestilling handler ofte om selskapet du er i for øyeblikket, eller... Les mer om drømmetydning teater.

Tenner: Drømmer der tenner oppstår og føles som om de spiller en sentral rolle, har ofte en slags tilknytning til sin nærmeste familie eller sl... Les mer om drømmetydning tenner.

Toalett: Symbolikken som man vanligvis snakker om ligger bak drømmer om toaletter, eller drømmer der toaletter spiller en sentral rolle, er ofte... Les mer om drømmetydning toalett.

Tog: Drømmer der tog forekommer på en eller annen måte er en veldig vanlig type drøm. Ofte handler disse drømmene om livets gang, og kan see... Les mer om drømmetydning tog.

Tomme flasker: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om tomme flasker handler ofte om økonomiske bekymringer, at det er noe som har gått... Les mer om drømmetydning tomme flasker.

Tordenvær: Drømmer der det er kraftig torden, handler ofte om forhold og bekjente, med en tendens til at negative følelser og hendelser vil oppstå... Les mer om drømmetydning tordenvær.

Trær: Drømmer om trær handler ofte om ens personlighet, det er noe der som vil bli lagt merke til. Legg merke til hvordan treet blir fremstil... Les mer om drømmetydning trær.

Drømmer som begynner med bokstaven U

Ulver: Ulvedrømmer bringer ofte tanker til utspekulering og grusomhet, og symboliserer ofte en person som kan anses som upålitelig og med et ø... Les mer om drømmetydning ulver.

Utroskap: Drømmer om utroskap er noe som er veldig vanlig, både at du bedrar den du elsker, og at den du elsker er utro. Symbolikken som ofte er... Les mer om drømmetydning utroskap.

Drømmer som begynner med bokstaven V

Vann: Drømmer om vann av forskjellige slag har ofte den symbolske betydningen at de uttrykker vår nåværende følelsesstilstand, i det minste s... Les mer om drømmetydning vann.

Våpen: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om menn med våpen er ofte en bekymring, ofte forårsaket av det sosiale klimaet du le... Les mer om drømmetydning våpen.

Vinkjeller: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer om en vinkjeller, kan ofte finnes i hendelser langt tilbake i tid, hvis tilkoblede fø... Les mer om drømmetydning vinkjeller.

Virksomhet: Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om en virksomhet handler ofte om ressurser eller å ha valg. Det kan handle om å møte... Les mer om drømmetydning virksomhet.

Drømmer som begynner med bokstaven Å

Ånder: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer der ånder manifesterer seg, er at de ofte er et uttrykk for ubevisste tanker eller id... Les mer om drømmetydning ånder.

Drømmer som begynner med bokstaven Ø

Ørefil: Drømmer der det er en ørefil er ikke helt uventede meningsforskjeller. Hvis du drømmer om å gi noen en ørefil selv, kan det være at det... Les mer om drømmetydning ørefil.

Ørken: Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer der du bor i en ørken, eller hvor en ørken spiller en sentral rolle, handler ofte om... Les mer om drømmetydning ørken.

Ørner: Drømmer om ørn betyr ofte at de handler om handlingsrike mennesker, eller at de prøver å få fram drømmerens handlekraft. Ofte handler d... Les mer om drømmetydning ørner.

Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål