Dagens horoskop Løven i dag 10. august 2020

Stjernetegn Løven Nedenfor finner du dagens horoskop for i dag mandag den 10. august 2020 for stjernetegn Løven. Ikke gå glipp av dagens lykketall for Løven litt lenger ned på siden!

Flaks, Vennskap & Kjærlighet for Løven i dag 10/8

Når det gjelder din tur, bør du ikke sette noen penger på spill akkurat nå, da tallene ikke virkelig vil falle i din favør. Når det gjelder forhold, bør du i dag spørre deg selv om du virkelig liker å tilbringe tid med vennene du har. Du kan bli utnyttet til noen ting. Når det gjelder kjærlighet, har du noen å takle. Men de ser ut som de må vente en stund, siden du har mange andre ting å tenke på i dag som krever mesteparten av tiden din. Ikke gå glipp av dagens lykketall for Løven litt lenger ned.

Helse, Økonomi & Jobb for Løven i dag 10/8

Når det gjelder helse trenger du sannsynligvis litt ekstra hvile i dag, hvis du har litt planlagt trening i løpet av dagen i dag bør du kanskje legge litt på det. Når det gjelder økonomien din, er mange av kjøpene du har planlagt i dag, rent unødvendige. Det ville faktisk være bra for økonomien din hvis du tenkte gjennom kjøpene igjen. Når det gjelder arbeidet ditt, er oppgavene utfordrende, noe som du virkelig liker. Du vil ha en sjanse til å vise dine arbeidskamerater hva du virkelig går etter.

Dagens lykketall for Løven i dag 10/8

Nedenfor finner du dagens turnummer eller dagens lykketall for stjernetegn Løven. For Løven bestemmes lykkestall basert på plasseringen av himmellegemet Solen, hvilken ukedag det er (i dag er det mandag) og hvilken numerisk dag i året det er akkurat nå (i dag er dag 222 av 366). Det totale antallet turnumre for en dag kan variere fra 1 til 5, hvert enkelt lykketall kan deretter variere fra 1 til 99.

2, 5, 36

Generelt om stjernetegn Løven

Løven som person

Løvens styrker
Selvtillit, raushet og kreativitet
Løvens svakheter
Kan være arrogant og forgjeves
Løvens liv trenger
Å bli beundret av andre
Løvens grunnholdning til livet
Fast
Løvens beste ukedag
Søndag
Løvens beste farge
Gul

Zodiak data for Løven

Tidsperiode
23. juli – 22. august
Latinsk navn
Leo
Kontrollerende himmellegeme
Solen
Løvens element
Ild
positiv - ekstrovert - maskulin
Løven emoji

Da er du en løve

Dyrekretsen løve kalles leo på latin og dekker perioden 23. juli til 22. august. Løven er i seg selv det symbolske bildet av kongelig dominans og makt, og etter sin natur er løven en mektig lederfigur med sterk integritet.

Elsk oppmerksomhet

Det er ikke rart at solen er løvens rette element, og løven elsker oppmerksomhet i tillegg til å være gjenstand for andres beundring. Løven blir ofte en sentral skikkelse i både sosiale og rent profesjonelle situasjoner og sammenhenger. Mange kraftige og målbevisste løver er i viktige og ansvarlige stillinger som krever god planleggingsferdighet.

Er viljesterk og kan riste av

En løve kan både riste og glede seg, da løven ikke har noe problem med å fortelle når det trengs eller å kunne slappe av når han får muligheten. Denne sjenerøse, viljestilte og stolte karakteren trives med oppmerksomhet og kan være litt forfengelig.

Omsorgsfull og trofast

Løven verdsetter stil og kvalitet og forventer å bli behandlet med respekt. Imidlertid kan en misfornøyd løve som ikke må sees og høres, føre til noen problemer. I sin innerste sfære er løven trofast og omsorgsfull.

Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål