Dagens horoskop Løven i dag 25. juni 2022

Stjernetegn Løven Nedenfor finner du dagens horoskop for i dag lørdag den 25. juni 2022 for stjernetegn Løven. Ikke gå glipp av dagens lykketall for Løven litt lenger ned på siden!

Jobb, Økonomi & Helse for Løven i dag 25/6

Når det gjelder arbeidet ditt, må en viktig sak nå diskuteres med andre, selv om du føler at du blir mer fullført på egen hånd. Når det gjelder økonomien din, ser det ikke ut til at impulsiv virksomhet lønner seg for deg akkurat nå. Likevel virker økonomien din lovende på lang sikt. Når det gjelder helsen din, så selv om du føler deg uvanlig krydret i dag, har du fremdeles ikke helt fått den skjønnhetssøvnen du trenger. Det kan hende du må ta deg litt hvile i løpet av ettermiddagen for å takle hele dagen.

Kjærlighet, Vennskap & Flaks for Løven i dag 25/6

Når det gjelder kjærlighetslivet ditt, bør du følge med på hvilke signaler du viser omgivelsene dine. En person du egentlig ikke er interessert i, kan oppfatte signalene dine på feil måte. I nåværende forhold kan det i dette øyeblikket føles som om du kjører i gamle hjulspor. Kanskje du kan prøve å gjøre noe du ikke har prøvd før? Angående din tur, så hvis det føles som om du har en god sving i dag, er dette dessverre bare en illusjon. Turen er på et helt normalt nivå. Ikke gå glipp av dagens lykketall for Løven litt lenger ned.

Lengter du etter kjærlighet?

Hvis du aktivt leter etter eller lengter etter kjærlighet, er NextLove.no et flott sted å begynne å lete, som er spesielt godt for fraskilte og aleneforeldre.

Dagens lykketall for Løven i dag 25/6

Nedenfor finner du dagens turnummer eller dagens lykketall for stjernetegn Løven. For Løven bestemmes lykkestall basert på plasseringen av himmellegemet Solen, hvilken ukedag det er (i dag er det lørdag) og hvilken numerisk dag i året det er akkurat nå (i dag er dag 175 av 365). Det totale antallet turnumre for en dag kan variere fra 1 til 5, hvert enkelt lykketall kan deretter variere fra 1 til 99.

1, 2, 3, 24, 64

Generelt om stjernetegn Løven

Løven som person

Løvens styrker
Selvtillit, raushet og kreativitet
Løvens svakheter
Kan være arrogant og forgjeves
Løvens liv trenger
Å bli beundret av andre
Løvens grunnholdning til livet
Fast
Løvens beste ukedag
Søndag
Løvens beste farge
Gul

Zodiak data for Løven

Tidsperiode
23. juli – 22. august
Latinsk navn
Leo
Kontrollerende himmellegeme
Solen
Løvens element
Ild
positiv - ekstrovert - maskulin
Løven emoji

Da er du en løve

Dyrekretsen løve kalles leo på latin og dekker perioden 23. juli til 22. august. Løven er i seg selv det symbolske bildet av kongelig dominans og makt, og etter sin natur er løven en mektig lederfigur med sterk integritet.

Elsk oppmerksomhet

Det er ikke rart at solen er løvens rette element, og løven elsker oppmerksomhet i tillegg til å være gjenstand for andres beundring. Løven blir ofte en sentral skikkelse i både sosiale og rent profesjonelle situasjoner og sammenhenger. Mange kraftige og målbevisste løver er i viktige og ansvarlige stillinger som krever god planleggingsferdighet.

Er viljesterk og kan riste av

En løve kan både riste og glede seg, da løven ikke har noe problem med å fortelle når det trengs eller å kunne slappe av når han får muligheten. Denne sjenerøse, viljestilte og stolte karakteren trives med oppmerksomhet og kan være litt forfengelig.

Omsorgsfull og trofast

Løven verdsetter stil og kvalitet og forventer å bli behandlet med respekt. Imidlertid kan en misfornøyd løve som ikke må sees og høres, føre til noen problemer. I sin innerste sfære er løven trofast og omsorgsfull.

Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål
Denne siden inneholder reklamelink til NextLove.no