Denne side indeholder annonceringslink til NextLove.no
 

Dagens horoskop Løven i dag 18. januar 2021

Stjernetegn Løven Nedenfor finner du dagens horoskop for i dag mandag den 18. januar 2021 for stjernetegn Løven. Ikke gå glipp av dagens lykketall for Løven litt lenger ned på siden!

Flaks, Vennskap & Kjærlighet for Løven i dag 18/1

Når det gjelder din tur, så hvis du ikke allerede har kjøpt billett i dag, bør du vurdere å gjøre det. Skiltene viser en økt sjanse for å vinne i dag. Når det gjelder forholdene dine, blir du overrasket i dag når en venn viser sitt dårlige humør, men du har virkelig ingen grunn til å ta vare på deg. Når det gjelder kjærlighet, mistenker du at det er økt ansvar i det partneren din foreslår i løpet av dagen. Men du bør ikke nøle av den grunn. Ikke gå glipp av dagens lykketall for Løven litt lenger ned.

Helse, Økonomi & Jobb for Løven i dag 18/1

Når det gjelder helsen din, kan du føle deg litt deprimert om morgenen, men folk i ditt område har muligheten til å få deg i godt humør igjen. Du trenger kanskje bare å bli oppmuntret. Når det gjelder økonomien din, bør du ikke skimpe bort gaven hvis du er invitert i dag. Anslaget kan være mye større enn du forventer hvis du bruker litt mer enn du først trodde. Når det gjelder arbeidet ditt, opplever du at arbeidet ditt føles veldig stimulerende. Et ekstra skall kan vise seg å være virkelig lønnsomt.

Lengter du etter kjærlighet?

Hvis du aktivt leter etter eller lengter etter kjærlighet, er NextLove.no et flott sted å begynne å lete, som er spesielt godt for fraskilte og aleneforeldre.

Dagens lykketall for Løven i dag 18/1

Nedenfor finner du dagens turnummer eller dagens lykketall for stjernetegn Løven. For Løven bestemmes lykkestall basert på plasseringen av himmellegemet Solen, hvilken ukedag det er (i dag er det mandag) og hvilken numerisk dag i året det er akkurat nå (i dag er dag 17 av 365). Det totale antallet turnumre for en dag kan variere fra 1 til 5, hvert enkelt lykketall kan deretter variere fra 1 til 99.

2, 4, 29, 31

Generelt om stjernetegn Løven

Løven som person

Løvens styrker
Selvtillit, raushet og kreativitet
Løvens svakheter
Kan være arrogant og forgjeves
Løvens liv trenger
Å bli beundret av andre
Løvens grunnholdning til livet
Fast
Løvens beste ukedag
Søndag
Løvens beste farge
Gul

Zodiak data for Løven

Tidsperiode
23. juli – 22. august
Latinsk navn
Leo
Kontrollerende himmellegeme
Solen
Løvens element
Ild
positiv - ekstrovert - maskulin
Løven emoji

Da er du en løve

Dyrekretsen løve kalles leo på latin og dekker perioden 23. juli til 22. august. Løven er i seg selv det symbolske bildet av kongelig dominans og makt, og etter sin natur er løven en mektig lederfigur med sterk integritet.

Elsk oppmerksomhet

Det er ikke rart at solen er løvens rette element, og løven elsker oppmerksomhet i tillegg til å være gjenstand for andres beundring. Løven blir ofte en sentral skikkelse i både sosiale og rent profesjonelle situasjoner og sammenhenger. Mange kraftige og målbevisste løver er i viktige og ansvarlige stillinger som krever god planleggingsferdighet.

Er viljesterk og kan riste av

En løve kan både riste og glede seg, da løven ikke har noe problem med å fortelle når det trengs eller å kunne slappe av når han får muligheten. Denne sjenerøse, viljestilte og stolte karakteren trives med oppmerksomhet og kan være litt forfengelig.

Omsorgsfull og trofast

Løven verdsetter stil og kvalitet og forventer å bli behandlet med respekt. Imidlertid kan en misfornøyd løve som ikke må sees og høres, føre til noen problemer. I sin innerste sfære er løven trofast og omsorgsfull.

Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål