Denne side indeholder annonceringslink til NextLove.no
 

Dagens horoskop Løven i dag 24. oktober 2020

Stjernetegn Løven Nedenfor finner du dagens horoskop for i dag lørdag den 24. oktober 2020 for stjernetegn Løven. Ikke gå glipp av dagens lykketall for Løven litt lenger ned på siden!

Flaks, Vennskap & Kjærlighet for Løven i dag 24/10

I tilfelle flaks, bør du unngå å kjøpe billetter i dag. Sjansene for å vinne lyser med sitt fravær, det er bedre at du setter inn ytterligere tjue på sparekontoen. Når det gjelder forhold, kan det hende du har litt problemer med å velge, når det viser seg at to venner vil at du skal gjøre forskjellige ting. Du bør faktisk tenke på deg selv i utgangspunktet, og gjøre det du synes virker mest underholdende - selv om en av vennene dine er veldig skuffet. Når det gjelder kjærlighet, kan det hende du opplever at partneren din er litt for omstridt i dag når det gjelder noen ting. Hvis det er at du er singel, kan det hende at du får takknemlig utseende fra en spesiell person. Ikke gå glipp av dagens lykketall for Løven litt lenger ned.

Helse, Økonomi & Jobb for Løven i dag 24/10

Når det gjelder helsen din, føler du deg bra og vil flytte. Hvis du trener, bør du gå, ellers kan du løpe litt hardere med cardio. Når det gjelder økonomi, er eiendelene dine gode, og i dag kan du få muligheten til å spare mye penger. Men i løpet av dagen kan det skje noe som gjør at du trenger dem igjen. Når det gjelder arbeidet, kan ulike arrangementer i løpet av dagen få dagen til å føles litt revet. Imidlertid ser det ut til at du uansett har tid til det meste.

Lengter du etter kjærlighet?

Hvis du aktivt leter etter eller lengter etter kjærlighet, er NextLove.no et flott sted å begynne å lete, som er spesielt godt for fraskilte og aleneforeldre.

Dagens lykketall for Løven i dag 24/10

Nedenfor finner du dagens turnummer eller dagens lykketall for stjernetegn Løven. For Løven bestemmes lykkestall basert på plasseringen av himmellegemet Solen, hvilken ukedag det er (i dag er det lørdag) og hvilken numerisk dag i året det er akkurat nå (i dag er dag 297 av 366). Det totale antallet turnumre for en dag kan variere fra 1 til 5, hvert enkelt lykketall kan deretter variere fra 1 til 99.

5, 6

Generelt om stjernetegn Løven

Løven som person

Løvens styrker
Selvtillit, raushet og kreativitet
Løvens svakheter
Kan være arrogant og forgjeves
Løvens liv trenger
Å bli beundret av andre
Løvens grunnholdning til livet
Fast
Løvens beste ukedag
Søndag
Løvens beste farge
Gul

Zodiak data for Løven

Tidsperiode
23. juli – 22. august
Latinsk navn
Leo
Kontrollerende himmellegeme
Solen
Løvens element
Ild
positiv - ekstrovert - maskulin
Løven emoji

Da er du en løve

Dyrekretsen løve kalles leo på latin og dekker perioden 23. juli til 22. august. Løven er i seg selv det symbolske bildet av kongelig dominans og makt, og etter sin natur er løven en mektig lederfigur med sterk integritet.

Elsk oppmerksomhet

Det er ikke rart at solen er løvens rette element, og løven elsker oppmerksomhet i tillegg til å være gjenstand for andres beundring. Løven blir ofte en sentral skikkelse i både sosiale og rent profesjonelle situasjoner og sammenhenger. Mange kraftige og målbevisste løver er i viktige og ansvarlige stillinger som krever god planleggingsferdighet.

Er viljesterk og kan riste av

En løve kan både riste og glede seg, da løven ikke har noe problem med å fortelle når det trengs eller å kunne slappe av når han får muligheten. Denne sjenerøse, viljestilte og stolte karakteren trives med oppmerksomhet og kan være litt forfengelig.

Omsorgsfull og trofast

Løven verdsetter stil og kvalitet og forventer å bli behandlet med respekt. Imidlertid kan en misfornøyd løve som ikke må sees og høres, føre til noen problemer. I sin innerste sfære er løven trofast og omsorgsfull.

Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål