Dagens horoskop Jomfruen i dag 10. august 2020

Stjernetegn Jomfruen Nedenfor finner du dagens horoskop for i dag mandag den 10. august 2020 for stjernetegn Jomfruen. Ikke gå glipp av dagens lykketall for Jomfruen litt lenger ned på siden!

Flaks, Vennskap & Kjærlighet for Jomfruen i dag 10/8

Når det gjelder dagens tur, er sjansen stor hell hvis du åpner alle sanser og er årvåken om alt som skjer rundt deg. Når det gjelder forhold, ikke bekymre deg for at noen sier noe som høres stygt ut i dag - personen mente faktisk ikke noe dårlig. Om kjærlighet. Noen som du tidligere har vært litt interessert i kan oppføre seg ganske dårlig i dag, dette kan faktisk føre til at når dagen er omme har du ikke de samme følelsene i det hele tatt for personen. Ikke gå glipp av dagens lykketall for Jomfruen litt lenger ned.

Helse, Økonomi & Jobb for Jomfruen i dag 10/8

Når det gjelder helsen din, holder den seg på et stabilt nivå i dag, noe som kommer deg til gode når du kan gjøre det du hadde planlagt. Når det gjelder økonomien din, kan en uventet utgift få deg til å føle deg ødelagt, men bare for øyeblikket. Snart er økonomien din så god som vanlig igjen. Når det gjelder jobb, hvis det ikke var for dine arbeidskamerater, ville dagen være altfor vanskelig å tåle. Oppgaven du for øyeblikket appellerer til deg ekstremt lite.

Dagens lykketall for Jomfruen i dag 10/8

Nedenfor finner du dagens turnummer eller dagens lykketall for stjernetegn Jomfruen. For Jomfruen bestemmes lykkestall basert på plasseringen av himmellegemet Merkur, hvilken ukedag det er (i dag er det mandag) og hvilken numerisk dag i året det er akkurat nå (i dag er dag 222 av 366). Det totale antallet turnumre for en dag kan variere fra 1 til 5, hvert enkelt lykketall kan deretter variere fra 1 til 99.

9, 10, 27, 36

Generelt om stjernetegn Jomfruen

Jomfruen som person

Jomfruens styrker
Analytisk evne, intelligens og øye for detaljer
Jomfruens svakheter
Overkritisk med feighetstrender
Jomfruens liv trenger
Å føle seg produktiv og nyttig
Jomfruens grunnholdning til livet
Skiftende
Jomfruens beste ukedag
Onsdag
Jomfruens beste farge
Grønn

Zodiak data for Jomfruen

Tidsperiode
23. august – 22. september
Latinsk navn
Virgo
Kontrollerende himmellegeme
Merkur
Jomfruens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Jomfruen emoji

Da er du en jomfru

Dyrekretsen jomfru kalles virgo på latin og den som er født i perioden 23. august til 22. september tilhører jomfrutegnet.

Tar ofte mye arbeid

Karakteristisk for jomfruen er ofte en beskjeden innsats og en tendens til å ta på seg mer arbeid enn nødvendig. Denne pålitelige arbeidsmyren er ofte samvittighetsfull og veldig organisert. Et ryddig og godt organisert hjem er nødvendig for at jomfruen skal føle seg bra.

Er veldig emosjonell

Akkurat som navnet antyder er dyrekretsen jomfru også litt uskyldig, men mynten har alltid to sider. Ulempen med hushjelpen er at denne personligheten også har en tendens til å være litt emosjonell og spesielt hvis han eller hun ikke har et utløp for sin kreative energi.

Noen ganger oppfattes som tilbaketrukket

Jomfru kan noen ganger oppfattes som stille og litt tilbaketrukket, men stiller høye krav til både seg selv og omgivelsene. Det er imidlertid ikke nødvendig å være i rampelyset, og hushjelpen har ingen problemer med å la andre ta på seg æren for godt utført arbeid.

Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål