Drommetydning.com/Kinesisk astrologi/Kinesiske horoskop 2021
 

Kinesiske horoskop 2021 - Oksens år (metall)

I følge den kinesiske dyrekretsen er 2021 oksens år. Det kinesiske nyttåret begynner 12. februar og varer til 31. januar 2022. Oksen er det andre av de tolv dyrene i den kinesiske dyrekretsen: rotte, okse, tiger, kanin, dragen, slangen, hesten, geiten, apen, hanen, hunden og grisen. Det foregående året (2020) var året for rotten (metall) og det neste året (2022) er året for tigeren (vannet). Les mer om kinesisk astrologi og finn ut hvilket tegn du tilhører under sidene våre om kinesisk astrologi.

Årene oksen tilhører i kinesisk astrologi er 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2023, etc.

Kinesiske horoskop 2021 år av oksen

Winter vector created by freepik - www.freepik.com

Generelle følelser om oksen i 2021

Hovedtrekket i år er at det blir et vellykket år, og et perfekt år å fokusere på relasjoner. Faktisk, enten du snakker om vennskap eller kjærlighetsforhold.

Tyren er hardtarbeidende og metodisk

I kinesisk astrologi blir oksen ofte sett på som hardtarbeidende og veldig metodisk. Som et resultat vil 2021 være et år med hardt arbeid, og tegnene som vanligvis lykkes når det gjelder ting som penger og rikdom, vil særlig føles. De vil også kunne anstrenge seg mer enn andre.

2021 er et metallår

Siden året det er snakk om er et metallår, faktisk det andre i serien, vil den betydelige fargen for 2021 være hvit. I tillegg til hvitt er det også andre viktige farger, nemlig heldige farger som vanligvis er knyttet til oksen: gul og grønn. Dette er farger som i Feng shui tiltrekker suksess og velstand. For å øke sjansene for lykke kan du bruke tilbehør laget av metall.

Året er full av harmoni og orden

Sannsynligvis vil ingen katastrofale eller ekstreme hendelser finne sted i løpet av året 2021. Men det vil heller være et år fulle av økonomisk gjenoppretting eller konsolidering av ting som kan ha blitt forsømt eller brutt ned.

Taurus 'år 2021 vil også være et perfekt år for å prøve å skape orden i familielivet, noe som styrker det faktum at hvis familielivet er en glede, går det meste også som planlagt.

Oppsummert kan det sies at året 2021 vil være et år i problemløsningens ånd, men det vil kreve noe disiplin og ekstra innsats i form av hvordan vi organiserer og bruker tid.

Lykkesymboler i 2021

Tegn på spesiell lykke i 2021

Rotten i 2021

For mennesker som er født i rotteåret, vil året oksen 2021 være et veldig viktig år når det gjelder personlige forhold, med stor suksess å forvente og en høy grad av optimisme om dette.

Slangen i 2021

I løpet av året for oksen i 2021 kan mennesker som er født i slangens tegn, stole på at de endelig kan finne svar på de personlige spørsmålene og tankene som har plaget slangen i lang tid. Noe som kan føre til at det de vil innerst inne, kan bli virkelighet.

Slanger vil også få muligheten til å være viktige og gode venner, og tjene som en inspirasjon for folk rundt seg.

Hesten i 2021

For mennesker født i hestens tegn, vil året 2021 oksen være veldig viktig når det gjelder drømmer og ambisjoner, så vel som personlige forhold. Året vil gi ekstra energi og nye ideer, mens venner og familie vil være behjelpelige og tilby sin hjelp i planene som hesten kommer med.

Optimismen er virkelig på topp for hesten i løpet av oksens år i 2021, det samme er selvtilliten og troen på andre mennesker. Dette er en viktig komponent for å lykkes med planene som skal settes opp i løpet av året.

Ape i 2021

Selv om du kanskje ikke tror det, vil året 2021 være veldig viktig for mennesker som er født i apetegnet. Dette er fordi året vil gi muligheter til å finne svar på intime spørsmål som har bekymret apen i lang tid. Det vil bidra til indre balanse og ny innsikt i hva fremtiden har å tilby.

Grisen i 2021

I løpet av året for oksen i 2021 ser det ut til at folk født i grisens tegn vil være veldig vellykkede når det gjelder penger. Spesielt når det gjelder nye inntektsstrømmer, men også investeringer.

Karriere og lykke i 2021

Taurus i 2021 gir suksess i karrieren og i virksomheten generelt, så vel som lykke og velstand for alle tegn. Mye fordi året 2021 for oksen er påvirket av elementmetallet, akkurat som året for rotten.

Fremfor alt vil dette skille seg ut i den formen at nye muligheter vil åpne seg når det gjelder karrieren, så det er viktig å ikke la angst eller negative tanker påvirke ens beslutninger angående dette.

I løpet av året kan det oppstå noen problemer for de fleste karakterene, men suksess og lykke er mulig for alle så lenge de er fleksible og klare for hva som helst.

De som er født i tegnet av dragen fremfor alt, kan ha store fordeler så lenge de er klare til å utnytte mulighetene som oppstår. Imidlertid må de være årvåkne slik at ting ikke kommer ut av kontroll.

Mange av dem som er født i året for tigeren eller kaninen, har muligheten til å oppdage nye inntektskilder, noe som kan føre til bedre økonomisk status.

Geiter som er aktive i form av å være selvstendig næringsdrivende, kan glede seg over nye ideer og mål som kan forbedre deres virksomhet, ikke bare økonomisk, men også organisatorisk.

Kjærlighet i 2021

Når det gjelder kjærlighet, vil året oksen 2021 virkelig være et fantastisk år! Hvis du har tenkt på å stifte familie med personen du har ved din side, kan dette året være det ideelle året for å gjøre nettopp det. Hvis du er singel, kan du forberede deg på å muligens møte din sjelevenn i løpet av dette året.

Som en bonus ser det også ut til at alle ekteskap som finner sted i løpet av året for oksen i 2021 har store muligheter til å være langvarige og veldig lykkelige.

Mennesker som er født i apetegnet, bør imidlertid være årvåkne, ettersom de med sin impulsivitet kan ha problemer med å finne den rette partneren i løpet av oksens år. I det minste hvis formålet er å finne en langsiktig partner.

Hvis du ble født i geitens tegn, bør du også være litt forsiktig i løpet av året for oksen i 2021, og prøve å motstå impulsen til å bruke penger på å få andre til å like og elske deg. En viktig innsikt for geiter er at du ikke kan kjøpe kjærlighet for penger.

Helse i 2021

Mennesker født i året for tigeren eller apen vil sannsynligvis ikke støte på helseproblemer i løpet av 2021 av oksen. Selv om forkjølelse og mindre plager selvfølgelig kan dukke opp, vil disse ikke være langvarige.

Hvis du ble født i dragenes tegn, bør du være litt årvåken, da oksen i 2021 byr på mange utfordringer, som kan irritere dragen og få ham til å føle seg ekstremt utmattet fra den ene dagen til den andre.

Kjente mennesker født i året for oksen

Barack Obama (1961), Prinsessan Diana (1961), George Clooney (1961), Richard Gere (1949), Dustin Hoffman (1937), Saddam Hussein (1937), Margaret Thatcher (1925), Gerald Ford (1913), Walt Disney (1901), Charlie Chaplin (1889), Adolf Hitler (1889), Vincent Van Gogh (1853) och Napoleon (1769).

Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål