Numerologi - Tallene og deres betydning

Numerologi er studiet av det spesielle forholdet mellom tall og hendelser. Helt siden begynnelsen av sivilisasjoner har tall alltid vært viktig der tall har gitt. Tall har alltid vært viktige, og ved å bare se på alle historiens sivilisasjoner ser vi at tall har hatt stor betydning.

Forskjellig fra astrologi

Numerologi er blant de enkleste av mange metoder som brukes til å analysere det menneskelige individet. I motsetning til astrologi er det lett å lære og nyttig til vår fordel. Alt vi trenger å vite er hva hvert tall betyr og lære numerologiske beregninger. Fra begynnelsen var numerologi nøye beskyttet mot mennesker fordi det var en okkult vitenskap. I dag kan alle beregne lykketallene sine og bruke disse til deres fordel. Les videre for å vite mer om historie og praktisk bruk av numerologi!

Historie

Basert på gamle skrifter fra mange kulturer har numerologi vært kjent siden den historiske begynnelsen av Skriften. Fremtredende eksempler er funnet i India, Egypt, Israel og Kina. En av de største pionerene innen numerologi var den greske matematikeren Pythagoras, som utviklet teorien om "vibrasjoner" av tall og miljøets innflytelse. Dagens numerologiske betydninger og tolkninger kommer altså fra det pythagoreanske systemet eller kaldeeren som ligner. Nylig har numerologi blitt stadig mer populær og brukes av millioner av mennesker over hele verden, inkludert en rekke kjente mennesker.

Siden det har blitt så populært, lurer du kanskje på hva som tiltrekker seg? Numerologi har rett og slett flere fordeler og en praktisk bruk, les videre for å se mer detaljert hvilke fantastiske fordeler dette er.

Fordeler med å bruke numerologi

Numerologi har praktisk bruk da du bare kan hjelpe deg med følgende fødselsdato og navn:

Husk at numerologi ikke bare gjelder mennesker, men også gjenstander og gjenstander som også har vibrasjoner. På denne måten er numerologi også veldig nyttig innen følgende områder:

Grunnlaget for numerologi

I numerologi er enkeltsifrene 1-9 grunnlaget, da de er grunnlaget for alle andre tall. Alle tall kan nemlig reduseres til et tall ved å dele tallet i de individuelle tallene det består av. For eksempel reduseres tallet 21 til 3 fordi 2 + 1 = 3. Antallet 123 reduseres til 6 fordi 1 + 2 + 3 = 6. Hvert tall fra 1 til 9 har en unik betydning som en numerolog kan tolke den større betydningen av. Se på følgende betydninger av hvert tall fra 1 til 9:

Nå lurer du kanskje på hva tallet null betyr? Betydningen av nummer 0 er absolutt ingenting, det representerer bare fraværet av noen effekt.

Din numerologiske profil

Den numerologiske profilen din er hovedsakelig basert på fødselsdato og fullt navn. På den måten er tallene dine helt unike for deg. En numerolog kan dekode tallene dine for å se hva deres betydning er. Noen tall kan indikere styrker og svakheter, mens andre indikerer personlighetstrekk og fremtidige muligheter i livet ditt. Når du har gjort en test på deg selv, er det ofte overraskende hvor nøyaktig de generelle egenskapene til nummeret ditt kan være. Av denne grunn fortsetter mange å utforske mer om seg selv med dypere tolkninger og analyser.

Engeltall

Noe som noen ganger forveksles med vanlig numerologi er det som kalles engeltall. Engeltall består hovedsakelig av sekvenser av taler, som antas å ha guddommelig veiledning fra englene. Generell numerologi snakkes det heller om det er individuelle tall som har spesifikke betydninger basert på en beregning / aggregering av mulige talesekvenser. Du kan lese mer om engeltall i vår flotte guide til engeltall.

Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål