Dagens horoskop Skorpionen i dag 28. oktober 2021

Stjernetegn Skorpionen Nedenfor finner du dagens horoskop for i dag torsdag den 28. oktober 2021 for stjernetegn Skorpionen. Ikke gå glipp av dagens lykketall for Skorpionen litt lenger ned på siden!

Flaks, Vennskap & Kjærlighet for Skorpionen i dag 28/10

Når det gjelder din tur, lyser flere muligheter opp for deg, stjernene sladrer om en veldig vellykket dag. Når det gjelder forholdene dine, kan det være lurt å avgjøre litt bra. I dag bør du kanskje la en venn ta en avgjørelse uten å innvende - selv om det gjør det. Når det gjelder kjærlighet, synes denne dagen å være gunstig når det kommer til nye kjærligheter, selv om flere hindringer ser ut til å stige mot deg. Ikke gå glipp av dagens lykketall for Skorpionen litt lenger ned.

Helse, Økonomi & Jobb for Skorpionen i dag 28/10

Når det gjelder helsen din, investerer du litt ambisiøst akkurat nå, og du bør ta hensyn til kroppens advarselssignaler. Når det gjelder økonomien din, er mange av kjøpene du har planlagt i dag, rent unødvendige. Det ville faktisk være bra for økonomien din hvis du tenkte gjennom kjøpene igjen. Når det gjelder jobb, kan ingen skylde på at du er lat i dag, du jobber veldig hardt mot målet ditt.

Lengter du etter kjærlighet?

Hvis du aktivt leter etter eller lengter etter kjærlighet, er NextLove.no et flott sted å begynne å lete, som er spesielt godt for fraskilte og aleneforeldre.

Dagens lykketall for Skorpionen i dag 28/10

Nedenfor finner du dagens turnummer eller dagens lykketall for stjernetegn Skorpionen. For Skorpionen bestemmes lykkestall basert på plasseringen av himmellegemet Mars & Pluto, hvilken ukedag det er (i dag er det torsdag) og hvilken numerisk dag i året det er akkurat nå (i dag er dag 300 av 365). Det totale antallet turnumre for en dag kan variere fra 1 til 5, hvert enkelt lykketall kan deretter variere fra 1 til 99.

1, 4, 40

Generelt om stjernetegn Skorpionen

Skorpionen som person

Skorpionens styrker
Lojal, modig og alltid motivert
Skorpionens svakheter
Misunnelse og ønske om å ta hevn
Skorpionens liv trenger
Å være i bevegelse hele tiden
Skorpionens grunnholdning til livet
Fast
Skorpionens beste ukedag
Tirsdag
Skorpionens beste farge
Vinrød

Zodiak data for Skorpionen

Tidsperiode
23. oktober – 22. november
Latinsk navn
Scorpio
Kontrollerende himmellegeme
Mars & Pluto
Skorpionens element
Vand
negativ - introvert - feminin
Skorpionen emoji

Da er du en Skorpion

Skorpionen blir født hvis du ble født mellom 23. oktober og 22. november. En skorpion styres av planeten Pluto, og dette er dokumentert av et stort behov for å ha kontroll over ting.

Ekstremt viljesterk og lojal

De som er født i stjernebildet Skorpionen er ofte preget av deres sterke vilje og sinnssett for planlegging, og har alltid en plan B for forskjellige hendelser. Skorpioner er ofte veldig intense og lidenskapelige, men kan også være noe stille og sjalu. De er imidlertid ekstremt lojale, modige og sterke.

Følelsesmessig, men samlet utover

Som personlighet er du ofte slik at du går helhjertet etter ting og det er ingen gråsone. Skorpionen sees ofte utenfra, men har et mer emosjonelt indre liv. I tillegg er skorpionen treg og glemmer i utgangspunktet ikke om den har blitt skadet av noen.

Elsker problemløsing

Å løse problemer og finne ut hvordan ting fungerer er noe som holder Skorpionen varm for hjertet. En skorpion legger merke til omgivelsene og er oppmerksom på menneskene rundt seg, noe som ofte fører til gode forhold.

Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål
Denne siden inneholder reklamelink til NextLove.no