Drommetydning.com/Kinesisk astrologi/Kinesiske horoskop 2023
 

Kinesisk horoskop 2023 – kaninens år (vann)

I følge den kinesiske dyrekretsen er 2023 kaninens år, eller mer spesifikt vannkaninens år. Det kinesiske nyttåret begynner 22. januar 2023 og varer til 9. februar 2024. Kaninen er det fjerde av de tolv tegnene på kinesisk astrologi: Rotten, oksen, tigeren, kaninen, dragen, slangen, Hesten, geiten, apen, hanen, hunden og grisen. Året før (2022) var tigerens (vann) år og neste år (2024) er dragens år. Les gjerne mer om kinesisk astrologi og finn ut hvilket tegn du tilhører, under våre sider om kinesisk astrologi.

I følge den kinesiske dyrekretsen vil Kaninens år 2023 bli et fredelig år, noe som absolutt er kjærkomment etter det litt mer alvorlige og opphetede Tigeråret som gikk foran det. Vi som verden trenger rett og slett en litt roligere og fredeligere tilværelse, for å kunne lege sårene som har oppstått etter å ha måtte tåle det vi ble utsatt for i løpet av det foregående år med tigeren. Smakfullhet og raffinement vil seire over alt annet, og folk vil innse at prestisje er viktigere enn makt.

Men det er også viktig at vi innser og tar til oss, at kaninens år også er en tid hvor man må holde seg i sjakk og ikke bli lat. Kaninen har nemlig en tendens til noen ganger å påvirke de menneskene som er tiltrukket av å bli trøstet, selv om de egentlig ikke trenger det, noe som kan få dem til å glemme verdien av sitt eget ansvar. Du bør også gjøre en innsats for ikke å utsette og utsette ting du ikke liker å gjøre.

Hva betyr kaninens år for oss?

I kinesisk kultur regnes kaninen som den heldigste av de tolv dyrene i dyrekretsen. Det betyr også tilgivelse, nåde og skjønnhet. De som er født i kaninens år er ofte rolige og harmoniske. De har en tendens til å unngå slåssing og krangling så mye som mulig, de er også veldig kreative og har ofte det som vanligvis oppfattes som god smak.

Hva er de heldigste stjernetegnene i 2023

De tre mest heldige stjernetegnene er geiten, grisen og hunden. Disse tre tegnene er i ferd med å ha et av de beste årene i livet deres. I Kaninens år 2023 vil Geiten, Grisen og Hunden oppleve mange gode ting knyttet til økonomi, jobb, karriere og andre relaterte saker.

Tradisjonelt er haner ofte fiender av kaniner, så i kinesisk astrologi sies det vanligvis at de som er født under hanens tegn skal være forsiktige i løpet av kaninens år. Og hvis de ønsker å oppleve lykke, bør de streve og jobbe hardt for å kunne tilrane seg den. Det anbefales også at hanen bruker Feng Shui for å unngå ulykke og sykdom.

Heldige symboler i kaninens år 2023

Karriere i kaninens år 2023

Tegnet til kaninen er ofte forbundet med forhandlinger, forsiktighet, skjønnhet, kreativitet og økonomisk ansvar. I den klassiske historien om de 12 dyrene som krysser elven, ble kaninen hjulpet av dragen, og de som er født i Dragens år vil være til stor hjelp nå i Kaninens år. Det er også viktig å minne oss selv på at kaninen nesten krysset hele elven på egen hånd, og dette er faktisk veldig talende for hvordan kaniner vil prøve å hjelpe seg selv å oppnå store ting i år 2023.

Kaninen blir også vanligvis fremstilt som rolig og karismatisk, og som sådan er det av største betydning å være i kontakt med det du trenger å vite for å blomstre og ta gode beslutninger i året som kommer. Kaninen er også kjent som en slu snakker, så jobber og hobbyer som krever god kommunikasjon (som å skrive, gi terapi, undervisning og andre kreative felt) vil være best for kaniner og hjelpe dem å vokse i 2023.

Økonomi i kaninens år 2023

Kaninen er kjent for å være flink til å ta vare på penger, noe som kan bety at du i løpet av året vil oppleve rikdom og velstand i din økonomiske situasjon. Alt i alt vil du klare å få endene til å møtes uten for mye stress, så det gamle mottoet "Jobb smartere, ikke hardere" er noe å huske på for alt som gjelder penger i 2023.

Kjærlighet i kaninens år 2023

The Year of the Rabbit er et år som oppmuntrer til langsiktige forhold, spesielt der følelsesmessige problemer ikke er vanlige. Det er et flott år for å styrke og gjenoppbygge sine relasjoner. Mennesker født i hundens, grisens eller geitens år vil ha størst suksess i løpet av året når det kommer til kjærlighet, og faktisk alt som er romantisk. Utsiktene for Roosters and Dragons er imidlertid mye mindre positive.

Er kaninens år 2023 et godt år å få en baby?

I følge de som forsker i kinesisk astrologi er Kaninens år 2023 et godt år å få barn. Den kinesiske dyrekretsen sier at de høyeste sjansene for å bli gravide er i løpet av juli måned, og de høyeste sjansene for å bli gravide er i løpet av april måned.

Mer for folk født i kaninens år

Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål