Denne side indeholder annonceringslink til NextLove.no
 

Dagens horoskop Skytten i dag 18. januar 2021

Stjernetegn Skytten Nedenfor finner du dagens horoskop for i dag mandag den 18. januar 2021 for stjernetegn Skytten. Ikke gå glipp av dagens lykketall for Skytten litt lenger ned på siden!

Flaks, Vennskap & Kjærlighet for Skytten i dag 18/1

Når det gjelder turen er din tur i dag litt bedre enn vanlig, men du bør likevel se opp for noen sjanser når det gjelder viktige hendelser. Når det gjelder forhold, er det en venn du ikke har møtt på lenge, som kan høre fra deg i dag. Du synes det er ganske gøy, men samtidig lurer du på hva personen egentlig vil - er det en tanketilbake? Når det kommer til kjærlighet, tiltrekkes du av en bestemt person, og det er helt greit hvis du ikke nå har et permanent forhold. Ikke gå glipp av dagens lykketall for Skytten litt lenger ned.

Helse, Økonomi & Jobb for Skytten i dag 18/1

Når det gjelder helsen din, kan du nå føle deg mer attraktiv enn vanlig. Kanskje har du sovet ekstra godt i løpet av natten, eller det er bare en tilfeldighet. Uansett ønsker begge og bør være aktive i dag. Når det gjelder økonomien, kan den nye sparselen din bety at pengene nå er lengre enn før. Den som redder dem har. Når det gjelder arbeidet ditt, kan du i dag bli litt irritert over at dine arbeidskamerater, som ikke drar halmen deres til bunken. Du tror du kan mest på egen hånd.

Lengter du etter kjærlighet?

Hvis du aktivt leter etter eller lengter etter kjærlighet, er NextLove.no et flott sted å begynne å lete, som er spesielt godt for fraskilte og aleneforeldre.

Dagens lykketall for Skytten i dag 18/1

Nedenfor finner du dagens turnummer eller dagens lykketall for stjernetegn Skytten. For Skytten bestemmes lykkestall basert på plasseringen av himmellegemet Jupiter & Neptun, hvilken ukedag det er (i dag er det mandag) og hvilken numerisk dag i året det er akkurat nå (i dag er dag 17 av 365). Det totale antallet turnumre for en dag kan variere fra 1 til 5, hvert enkelt lykketall kan deretter variere fra 1 til 99.

2, 7, 8, 43

Generelt om stjernetegn Skytten

Skytten som person

Skyttens styrker
Ærlig, sjenerøs og fremoverlent
Skyttens svakheter
Overoptimisme og sløsing
Skyttens liv trenger
Å kunne vokse mentalt
Skyttens grunnholdning til livet
Skiftende
Skyttens beste ukedag
Torsdag
Skyttens beste farge
Lilla

Zodiak data for Skytten

Tidsperiode
23. november – 21. desember
Latinsk navn
Sagittarius
Kontrollerende himmellegeme
Jupiter & Neptun
Skyttens element
Ild
positiv - ekstrovert - maskulin
Skytten emoji

Da er du en Skytten

Hvis du blir født mellom 23. november og 21. desember, blir du skytter. Det som kjennetegner en skytter er at de vanligvis er ærlige, rause og optimistiske, men samtidig både idealistiske og noe overdrevne. Skyttere er også entusiastiske, og kan noen ganger skille seg ut som en søker.

Kan være noe fanatisk

Skyttere har noen ganger det som kan kalles en fanes vene, de kan gi seg og virkelig strebe etter noe. Noen ganger helt uten rim og fornuft og virkelig komme seg ut, eller andre.

Ønsker hastighet og bevegelse

Når ting skjer sakte, blir skytteren noen ganger rastløs. Nye miljøer og en mulighet til å utvide synspunktene er veldig viktig, det samme er den konstante følelsen av at det er en form for utvikling.

Liker makt, men ikke ansvar

Selv om skyttere ofte har en tiltrekning til makten, er de vanligvis ikke så glad i å ta ansvar. Sannsynligvis skyldes det at skyttere er veldig energiske og utålmodige, og ikke har tid til å holde seg i noen form for ansvar som innebærer et engasjement.

Flere detaljer om stjernetegn

Skytteren er vanligvis indikert med en spent bue, og finnes på den sørlige stjernehimmelen. Den nordlige delen er bare synlig i Sør-Sverige om sommeren. Siden Skytten er i samme retning som de sentrale delene av Melkeveien, inneholder stjernebildet tette stjerneskyer. Skytteren, som grenser til Skorpionen og Slangebjørnen, inneholder også en rekke stjernetopper og flere tåker.

Stjernetegnet Skytten tilhører de 48 stjernebildene som ble registrert av den greske astronomen Ptolemaios for nesten 2000 år siden. I gresk mytologi ble det noen ganger tenkt at Skytten er en skildring av kenaturen, som er en blanding mellom hest og mann, Folos - venn av Hercules.

I astrologi er Skytten det niende dyrekretsen, og på latin (og også engelsk) er navnet Skytten. Elementet er ild og Skyttens hersker / planet er Jupiter. Når du ser på Skyttens kvalitet innen astrologi, er dette at dyrekretsen kan skiftes.

Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål