Drømmetydning stearinlys - Symboler og Mening

Nedenfor kan du lese om hva drømmetydning stearinlys betyr, og hvordan drømmer og symboler rundt drømmer om stearinlys kunne tolkes og tolkes.

Drömtydning stearinlys

Symbolisk betydning

Den symbolske betydningen av å brenne lys manifesteres i drømmer handler ofte om håp og ønsker. Forbrenningen tilsvarer ofte håpens flamme og ens indre forsøk på å fortelle at ens innerste fremdeles har håp i live, selv om det kanskje ikke alltid føles slik - håpens flamme er vanskelig å slukke, og det er det selv den underbevisste prøver å formidle. Du trenger kanskje ikke å gi opp så lett og bare godta det du anser som faktum, men det kan fremdeles være en sjanse for at noe du trodde var et tapt løp, faktisk kan fikse seg selv.

Dypere åndelige betydninger

Hvis et brennende stearinlys spiller en sentral rolle i drømmen din, indikerer dette ofte noe av kriminalitet og straff. Hvis du ser en person som holder det brennende lyset, indikerer dette at noen vil finne ut noe du har gjort som du kan skamme deg over. Hvis du holder deg i lyset, kan dette være et tegn på at du vil finne ut noe negativt ved en nær venn. Hvis det brennende lyset står litt fra deg og er i ferd med å slukke, kan dette være en forløper for en forestående forbrytelse som kan ramme deg.

Teksten ble sist oppdatert 2019-09-13

Sjekk også ut vårt veldig populære gratis dagens horoskop for alle stjernetegnene!

Les mer om hva som ligger bak drømmetolkningene her

Skriv en kommentar
Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål