Drømmetydning slanger - Symboler og Mening

Nedenfor kan du lese om hva drømmetydning slanger betyr, og hvordan drømmer og symboler rundt drømmer om slanger kunne tolkes og tolkes.

Drömtydning slanger

Symbolisk betydning

Siden eldgamle tider har drømmer om slanger i prinsippet alltid vært assosiert med uflaks, og den symbolske betydningen drømmer om slanger har er at de vanligvis handler om fiender. Den vanligste tolkningen er at det kan være noen som snakker bak ryggen, eller som har til hensikt å være slemme.

Seksualitet i følge Freud

En annen dypere mening som å drømme om slanger kan ha, i følge psykolog Sigmund Freuds lære om drømmetydning, er at de kan handle om sex. Spesielt da den mannlige fruktbarheten og evnen til å reprodusere seg, sannsynligvis for ormens symbolske kobling som et fallosymbol.

Mer spesifikke tolkninger avhengig av drøm

Drømmer om å bli bitt av en slange

Drømmer om at en slange prøver å bite, pleier du ofte å være et forbud mot sjalusi eller sjalusi, at du fremkaller disse følelsene hos noen andre. Hvis slangen også lykkes med å bite en, bør dette være et tegn på at noen du anser for å være en god venn, faktisk er din fiende som vil ha deg. Hvis slangen ønsker å bite deg i føttene, blir dette noen ganger sett på som en advarsel om at det kan være sjalusi og misunnelse rettet mot deg fra vennskapsrunden din.

Drømmer om ormer som skjærer huden

Hvis du drømmer om en slange som sår huden, kan det være et tegn på at underbevisstheten din synes det er på tide å komme seg videre, og at det er på tide å forlate den gamle.

Drøm om snoet eller utvidet slange

Drømmer der det ligger en slange, blir ofte sett på som en advarsel om fare, og noen ganger til og med som en advarsel om nærmer sykdom. Skulle slangen i stedet være lang og forlenget, blir dette noen ganger sett på som et varsel om utroskap i et parforhold.

Drøm om å drepe en slange

Hvis du dreper en slange i en drøm, blir dette ofte sett på som et tegn på triumf, at du i dine kommende forpliktelser vil lykkes med det du gjør, og at andre mennesker vil uttrykke misunnelse og ønske om å være som deg selv .

Teksten ble sist oppdatert 2020-02-02

Sjekk også ut vårt veldig populære gratis dagens horoskop for alle stjernetegnene!

Les mer om hva som ligger bak drømmetolkningene her

Skriv en kommentar
Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål