Drømmetydning miste tenner - Symboler og Mening

Nedenfor kan du lese om hva drømmetydning miste tenner betyr, og hvordan drømmer og symboler rundt drømmer om miste tenner kunne tolkes og tolkes.

Symbolisk betydning

Drømmer om å miste tenner er noe som ofte symboliserer deres egen usikkerhet eller maktesløshet før noe. Det kan være en situasjon som du føler deg veldig usikker eller maktesløs overfor, du kanskje ikke vet hvordan du skal takle det eller hva som forventes av deg. Dette symboliseres ved å miste noe som ofte blir sett på som statisk, som ofte blir sett på som åpenbart at de er der i munnen. Å drømme om å miste alle tennene kan noen ganger tolkes som å ha en iboende dødsangst, at man rett og slett er redd for at livet begynner å ta slutt.

Frykt for aldring

En annen vanlig symbolikk som også er knyttet til drømmer om tenner er hvordan disse er knyttet til aldring. Når vi er barn får vi melketennene våre, som vi da mister når de erstattes med de permanente tennene våre. Så kommer visdomens tenner. Når vi blir gamle, mister vi noen ganger de permanente tennene våre. Engstelige drømmer om å miste tenner kan derfor noen ganger knyttes til en slags frykt, eller angst, som har å gjøre med aldring. Kanskje har det skjedd noe nylig i kroppen din som har gjort underbevisstheten din mer oppmerksom på effektene av alder.

Uforståelige hendelser

Så er det også synspunktet at tennene brukes når vi spiser mat, uten tenner kan vi ikke slipe ned maten slik at den kan svelges og til slutt fordøye. Så vi kan ikke absorbere ernæring, eller som denne symbolikken tilsier at vi ikke kan absorbere informasjon eller bearbeide og oversette inntrykk fra omverdenen. Skjer det ting i miljøet ditt som du synes er vanskelig å forstå?

Teksten ble sist oppdatert 2020-01-20

Sjekk også ut vårt veldig populære gratis dagens horoskop for alle stjernetegnene!

Les mer om hva som ligger bak drømmetolkningene her

Skriv en kommentar
Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål