Drømmetydning katter - Symboler og Mening

Nedenfor kan du lese om hva drømmetydning katter betyr, og hvordan drømmer og symboler rundt drømmer om katter kunne tolkes og tolkes.

Drömtydning katter

Symbolsk betydning

Den symbolske betydningen når det gjelder katter dreier seg ofte om et indre behov for å føle nærhet, hengivenhet og sikkerhet. Imidlertid kan det være en viss bitter undertone, da følelsene som kan bli fremkalt er noen ganger blandede og kan føles falske og falske. Katten har mange symboler over hele verden, og løgn er en som er ganske dypt forankret i mange kulturer. Men katter er også ofte forbundet med lykke og foreningen av husholdninger, noe som bringer enkeltpersoner sammen under ett tak og er en viktig del av en familie. Disse positive følelsene kan ofte stamme fra hvordan katter, til og med voksne katter, tråkker på personen de ser som deres foreldre eller snurrer når de er nær noen de liker mye.

Siden katter er noe som finnes i de fleste kulturer rundt om i verden, er det også mange forskjellige dypere betydninger som drømmer om katter kan ha.

Drøm om flere katter som er onde

Drømmer der du ser flere katter lure og støy sammen, er ofte en forkynner om at noen du stoler på vil lure deg. Det kan handle om en nær venn eller en elsket partner.

Drømmer der du møter en svart katt

Hvis du drømmer om at du møter en svart katt, betyr dette ofte at det er en slags overhengende fare, som truer med å ødelegge noe som nylig er bygd opp. Ofte er denne faren figurativ, slik at den svarte katten da representerer noen som kan komme inn og ødelegge et ellers hyggelig forhold.

Drømmer om å drepe eller drepe en katt

Drømmer der du drømmer om at du dreper eller dreper en katt er noen ganger veldig ubehagelige, fordi katter generelt sett blir sett på som ganske forsvarsløse dyr. Men disse drømmene trenger ikke ha en negativ symbolikk, da de vanligvis handler om det faktum at du i nær fremtid vil få muligheten til å gi tilbake med samme mynt til noen som tidligere har behandlet et onde.

Drømmer der en katt stønner høyt

Drømmer der du drømmer om at en katt stønner ekstremt høyt, ofte på lang avstand, er vanligvis et tegn på at du ubevisst føler deg misfornøyd i ditt våkne liv.

Drømmer hvor du møter en hvit katt

Drømmer der du drømmer om at du møter en hvit katt er vanligvis et ekstremt positivt varsel, da symbolikken de bringer er at fremtiden vil være ekstremt trivelig og veldig hyggelig på alle nivåer.

Drømmer der du blir slått av en aggressiv katt

Hvis du drømmer om at du blir slått av en aggressiv katt, er dette ofte en advarsel om at du har noen i vennekretsen din som er veldig sjalu eller misunnelige, og ønsker deg godt.

Drøm om å ha en katt

Å drømme om at du får en katt i gave eller gave symboliserer ofte suksess, og bringer ofte både positive følelser og nyheter. Det kan handle om suksess på jobben, som da fører til at du tjener mer penger, men det kan også handle om suksess i kjærlighetslivet, noe som kan føre til økt etterlengtet intimitet.

Drømmer om at en katt blir tatt

Drømmer der du drømmer om at en katt blir tatt, betyr ofte at du kan forvente problemer i arbeidslivet. Ofte er disse problemene et resultat av uansvarlighet, noen ganger av drømmeren og noen ganger av andre mennesker rundt ham.

Drømmer om kattunger

Hvis du har en drøm om kattunger, betyr dette ofte at vennskapene og familieforholdene dine snart vil bli bedre. Kanskje vil du få besøk av dine kjære, og at dette vil være starten på noe veldig fint som kan vokse til.

Teksten ble sist oppdatert 2020-10-02

Sjekk også ut vårt veldig populære gratis dagens horoskop for alle stjernetegnene!

Andre relaterte drømmetydninger

drømmetydning husdyr

Les mer om hva som ligger bak drømmetolkningene her

Skriv en kommentar
Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål