Drømmetydning flyging - Symboler og Mening

Nedenfor kan du lese om hva drømmetydning flyging betyr, og hvordan drømmer og symboler rundt drømmer om flyging kunne tolkes og tolkes.

Drömtydning flyging

Symbolisk betydning

Drømmer om flyging er noe som er veldig vanlig, spesielt at du selv flyr som en fugl. Oftest gir disse drømmene en enorm følelse av frihet, men kan også oppleves som ubehagelige hvis du begynner å miste kontrollen eller plutselig begynner å krasje. Det er nettopp dette jakten på frihet og uavhengighet som er den største symbolikken knyttet til drømmer om å fly.

Hvis du krasjer

Hvis det er slik at du krasjer i drømmen din, kan dette også være noe som indikerer at du i et eller annet aspekt av livet ditt er i ferd med å miste fotfesten og kontrollen over din eksistens.

Hvis du klarer å lande

Hvis du i stedet klarer å lande i drømmen din, er dette et veldig godt tegn, da det betyr at du har kontroll over din eksistens og at du styrer forholdene dine på en god måte. Både i arbeidslivet og i privat sektor.

Psykologisk betydning

Drømmer om flyging har også blitt mye omdiskutert i de psykologiske kretsene, for eksempel. Sigmund Freud assosierte ofte evnen til å fly med en ereksjon, eller Carl Gustav Jung, som mente at disse drømmene kunne være forbundet med selvtillit og følelser av personlig frihet.

Dypere åndelige betydninger

Generelt er drømmer om å kunne fly ofte gode tegn som formidler suksess på et høyere plan, kanskje høyere enn det vi ellers ser som vår bevisste plan.

Forbud mot reise

Hvis du drømmer om at du kan fly gjennom lufta, kan dette noen ganger være et tegn på at du snart er på en uventet og overraskende reise. Hvis du i drømmen føler deg redd, kan dette være en indikasjon på at personen som tar deg med på den uventede reisen kanskje ikke holder deg så høyt ansett som du kanskje tror.

Flyging med fugler

Hvis du flyr i en drøm sammen med en flokk fugler, er dette noe som kan bety at du vil møte en interessant person i nærmeste fremtid.

Flyging med varmluftsballong

Hvis du drømmer om at du sitter i en ballong som stiger opp i luften, mot skyene, kan det være et tegn på at du vil oppleve en brann i nær fremtid. Du må være spesielt oppmerksom på alle elektriske elementer som er i nærheten.

Inne i en bursdagsballong

Hvis du drømmer om å sitte inne i en vanlig ballong, som du vanligvis har på bursdagsfest, kan det være en irettesettelse at du vil bli enormt elsket av et dyr - enten et dyr du har tenkt å anskaffe eller et dyr eid av en nær venn av deg.

Teksten ble sist oppdatert 2019-12-04

Sjekk også ut vårt veldig populære gratis dagens horoskop for alle stjernetegnene!

Andre relaterte drømmetydninger

drømmetydning jaget

Les mer om hva som ligger bak drømmetolkningene herKommentarer


#1   Charlotte Vaagen   2022-09-29 00:47  
Merkelig at jg skulle oppleve brann om jg vil gifte mg i en varmluftsballong?!?

Skriv en kommentar
Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål