Drømmetydning feer - Symboler og Mening

Nedenfor kan du lese om hva drømmetydning feer betyr, og hvordan drømmer og symboler rundt drømmer om feer kunne tolkes og tolkes.

Drömtydning feer

Symbolisk betydning

Drømmer om alver kan ha veldig utbredte betydninger og er derfor ekstremt vanskelige å tolke, noen ganger sier du faktisk til og med at du nesten burde forvente å bli utsatt for det motsatte sammenlignet med det som skjer i drømmen. Om feene f.eks. å prøve å skade deg i drømmen kan være fordi vennene dine akkurat nå bryr seg veldig om deg og at du skal føle deg bra, eller hvis alvene prøver å hjelpe deg i drømmen kan dette være en advarsel om at du bør passe på når det kan være mennesker i ditt område som vil ha deg dårlig.

Nattverd med en fe

Hvis du i drømmen drømmer om at du har et slags forhold til en alv, for eksempel at du tilbringer tid med en alv på en romantisk måte, betyr ikke dette nødvendigvis det motsatte, som i vanlige drømmer om alver. Snarere kan det være at frykt som har opptatt tankene dine og fylt tankene dine med tvil, nå ser ut til å være på vei for å lette og løslate deg. Noen ganger kan en slik drøm bli sett på som et tegn på at det er på tide å gi slipp på vinden, og igjen være klar til å ta på seg nye utfordringer.

Teksten ble sist oppdatert 2020-02-14

Sjekk også ut vårt veldig populære gratis dagens horoskop for alle stjernetegnene!

Les mer om hva som ligger bak drømmetolkningene her

Skriv en kommentar
Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål