Drømmetydning elefanter - Symboler og Mening

Nedenfor kan du lese om hva drømmetydning elefanter betyr, og hvordan drømmer og symboler rundt drømmer om elefanter kunne tolkes og tolkes.

Drömtydning elefanter

Symbolisk betydning

Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om elefanter er at de ofte er assosiert med dyktigheten og følelsene til å være øverst. Elefanter er tross alt et veldig staselig dyr som få andre dyr kan matche når det gjelder både fysisk styrke og intelligens. Kanskje ting bare går veldig bra akkurat nå, da kan en drøm om en elefant ganske enkelt bety at selv underbevisstheten har snappet opp det positive og nå også nyter den virkelige verdenssuksessen.

Dypere åndelige betydninger

Drømmer om elefanter kan imidlertid også ha noen dypere betydninger, dette fordi elefanter også regnes for å være et veldig åndelig dyr som har en plass i mange religiøse myter og i nær fremtid har vist umåtelig nesten overnaturlige evner - som for eksempel da elefantene flyktet fra tsunamien som trakk over Thailand i 2004 og søkte ly oppe i fjellene.

Teksten ble sist oppdatert 2019-12-04

Sjekk også ut vårt veldig populære gratis dagens horoskop for alle stjernetegnene!

Les mer om hva som ligger bak drømmetolkningene herKommentarer


#1   Bodil   2020-10-20 05:15  
Jeg drømte om to barneelefanterm, den største hjalp den yngste. Jeg passet dem begge. Så ble den største elefantungen lurt og bortført av noen andre. Jeg hadde akkurat gitt den navnet Bimbi, rett før det skjedde. Mens jeg lette etter elefantungen og kidnapperne, våknet jeg.

#2   Kerstin   2020-10-20 09:24  
Hei Bodil og takk for at du delte drømmen din, håper du føler at du kan finne noe mening i den. Med vennlig hilsen Kerstin.

Skriv en kommentar
Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål