Drømmetydning edderkopper - Symboler og Mening

Nedenfor kan du lese om hva drømmetydning edderkopper betyr, og hvordan drømmer og symboler rundt drømmer om edderkopper kunne tolkes og tolkes.

Drömtydning edderkopper

Symbolisk betydning

Å drømme om edderkopper er for mange en veldig stygg opplevelse, ettersom edderkopper ofte utenfor drømmeverden er noe som er knyttet til fobier og ubehagelige følelser. Men i drømmeverdenen trenger ikke edderkopper å bety at noe ubehagelig er i ferd med å skje.

Kan ofte være direkte relatert til omgivelsene

Edderkopper kan ofte kobles direkte til noe i verdenen din, for eksempel hvis du drømmer om å drepe en edderkopp som kryper på kroppen din, kan det skyldes at du vil bli kvitt noen i miljøet ditt som går nedover nervene dine og irriterer deg. Eller hvis du drømmer om å bli sittende fast i en edderkoppnett, kan dette være et uttrykk for en iboende følelse av innesperring eller begrensning, ofte relatert til den nåværende livssituasjonen.

Dypere åndelige betydninger

Edderkoppnettet kan være et foreldresymbol

I drømmeverdenen har edderkopper også ofte status som foreldresymbol, der nettet den snurres på blir sett på som noe som verner verden og beskytter mot livets farer. Drømmer som disse kan også handle om deres egen rolle som mor (eller far), og til og med deres indre drivkraft for å beskytte det som er kjært.

Edderkopper som kryper på kroppen

Drømmer om edderkopper som kryper rundt i kroppen har ofte tolkningen av at det handler om fremtidig suksess når det kommer til penger, ofte handler det om noe helt uventet som en overraskende arv eller en seier i et lotteri.

Teksten ble sist oppdatert 2019-05-25

Sjekk også ut vårt veldig populære gratis dagens horoskop for alle stjernetegnene!

Les mer om hva som ligger bak drømmetolkningene her

Skriv en kommentar
Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål