Drømmetydning brønn - Symboler og Mening

Nedenfor kan du lese om hva drømmetydning brønn betyr, og hvordan drømmer og symboler rundt drømmer om brønn kunne tolkes og tolkes.

Drömtydning brønn

Symbolisk betydning

Den symbolske betydningen når det gjelder drømmer der en brønn er en sentral del, handler ofte om ting som har skjedd som er skjult for omverdenen, og som du egentlig ikke vil komme ut. Noe som nylig har skjedd, kan ha sparket i gang en kjede med hendelser i ens underbevisste sinn som har fått ens indre til å begynne å eldes noe de lenge har søkt, og faktisk har lyktes, å undertrykke. Men nå, som sagt, er det fare for at dette som er blitt undertrykt igjen vil bli manifestert, og ofte kan slike ting komme tilbake med enda mer styrke enn de hadde før de ble undertrykt, så det kan være verdt å være forsiktig og passe på.

Dypere åndelige betydninger

Hvis du er en ung mann eller kvinne som drømmer om å trekke en bøtte med vann ut av en brønn, kan dette være et tegn på at en vakker jente eller gutt i ditt område har liknet deg.

Hvis du imidlertid dropper bøtten med vann i drømmen, bør du passe på, da dette kan bety at jenta eller gutten vil gjøre deg ulykkelig.

Hvis du faller ned i brønnen med vannbøtta, kan det være du som gjør den andre parten ulykkelig.

Teksten ble sist oppdatert 2019-09-13

Sjekk også ut vårt veldig populære gratis dagens horoskop for alle stjernetegnene!

Andre relaterte drømmetydninger

drømmetydning hunder

Les mer om hva som ligger bak drømmetolkningene her

Skriv en kommentar
Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål