Drommetydning.com/Blogg/Hva er tarot?
 

Hva er tarot?

Tarot er en form for spådomskunst som bruker et sett med kort for å gi innsikt i fortiden, nåtiden og fremtiden. Denne artikkelen beskriver hva tarot er, og hvordan det fungerer.

Historien bak tarot

Opprinnelsen til tarotkortene kan spores tilbake til det 15. århundre i Europa, der de opprinnelig ble brukt til spill. Over tid utviklet de seg til et verktøy for spådom og åndelig veiledning.

Bilde av tarotkort lagt ut på et bord.

Strukturen av et tarot-dekk

Et standard tarot-dekk består av 78 kort, som er delt inn i to hovedkategorier: de store arkana (22 kort) og de små arkana (56 kort). De store arkana representerer de større aspektene av livet, mens de små arkana fokuserer på dagligdagse hendelser og utfordringer.

Slik fungerer tarot

Bruk av tarot

Tarot brukes ikke bare til spådom, men kan også være et verktøy for personlig innsikt og åndelig utvikling. Mange bruker tarot til å reflektere over spesifikke spørsmål eller situasjoner i livet sitt.

Oppsummering

Tarot tilbyr en unik blanding av kunst, psykologi og spiritualitet. Det er en måte å søke veiledning og forståelse, både rundt personlige utfordringer og universelle livsspørsmål.


Publisert 2023-11-10

Skriv en kommentar
Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål