Hva betyr drømmer om bigamy?

Nedenfor kan du lese hva drømmer om bigamy betyr, og hvordan disse kan tolkes.

Symbolisk betydning

Den symbolske betydningen når det gjelder å drømme om bigamy, eller ha to partnere, er ofte av relasjonell karakter. Noen ganger kan det være at du mangler den spenningen som du en gang opplevde, men at du fremdeles er utrolig knyttet til partneren din. I slike tilfeller kan den ekstra partneren i drømmen være et uttrykk for et indre og kanskje skjult ønske om å ville krydre forholdet og livet litt - uten å risikere det nåværende forholdet av den grunn.

Dypere åndelige betydninger

Hvis du som mann drømmer om at du har to koner, kan det bety positive ting for kjærlighetslivet ditt. Hvis du allerede har en kone, kan det være et tegn på at forholdet ditt vil være svært langvarig, kanskje til og med livslangt. Hvis du ikke allerede har en kone, kan det være et tegn på at du snart vil møte den som vil bli din livslange kjærlighet.

Kvinne bigamy kan være negativ

Hvis du er en kvinne og drømmer om at du har to virkelige menn, kan det i stedet ha en noe negativ betydning. Hvis du har en mann, kan det bety at han kan risikere en ulykke. Hvis du ikke har noen ekte mann, betyr det at noen i nærheten av deg risikerer en ulykke.

Teksten ble sist oppdatert 2019-12-03

Sjekk også ut vårt veldig populære gratis dagens horoskop for alle stjernetegnene!

Les mer om hva som ligger bak drømmetolkningene her

Skriv en kommentar
Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål