Drømmetydning drøm i drøm - Symboler og Mening

Nedenfor kan du lese om hva drømmetydning drøm i drøm betyr, og hvordan drømmer og symboler rundt drømmer om drøm i drøm kunne tolkes og tolkes.

Symbolisk betydning

Den symbolske betydningen av drømmer i drømmer, eller falsk oppvåkning som det ofte kalles, handler ofte om hendelser i ens bakgrunn som er blitt undertrykt og glemt, men som til og med underbevisste nå prøver å nå overflaten og ta hensyn. Det kan være at for å komme videre i livet, må det våkne jeget akseptere og behandle disse skjulte hendelsene.

En iboende kamp som pågår

Det er under den falske oppvåkningen i drømmeverdenen som kampen finner sted, mellom det underbevisste jeget og det bevisste jeget. For at de glemte skal komme til overflaten, er det nødvendig at du enten sover på og ikke våkner opp i drømmen, eller at du raskt sovner for å kunne gjenoppta arbeidet i ditt indre vesen.

Når du har nådd et punkt hvor du har klart å begynne å forstå hva drømmen i drømmen handler om, er det viktig å prøve å ta dette ut til det våkne selvet, på denne måten ved å legge merke til dette, kan det avtagende jeget påvirke helt ned på drømmenivå, og dermed lar det underbevisste jeg formidle dypere innsikt om hendelsen under kommende drømmeøkter.

Teksten ble sist oppdatert 2019-12-04

Sjekk også ut vårt veldig populære gratis dagens horoskop for alle stjernetegnene!

Les mer om hva som ligger bak drømmetolkningene her

Skriv en kommentar
Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål