Drømmetydning blod - Symboler og Mening

Nedenfor kan du lese om hva drømmetydning blod betyr, og hvordan drømmer og symboler rundt drømmer om blod kunne tolkes og tolkes.

Drömtydning blod

Symbolsk betydning

Drømmer om blod er i de fleste tilfeller noe negativt, og betyr vanligvis på en eller annen måte tap - tap av økonomiske interesser, eiendom, kjæresten deres, vennene deres, blir utnyttet eller tap i pengespill. Dette gjelder spesielt når blod oppstår i forbindelse med noe du vanligvis forbinder med blod, for eksempel et sår eller lignende.

Drømmer om menstruasjon og blod mens du er gravid

Drømmer om blod er noe som er relativt vanlig blant gravide, kanskje fremfor alt drømmer om menstruasjon og menstruasjonsblod. Disse drømmene har ofte en veldig sterk symbolsk forbindelse til virkeligheten, og den typen angst som ofte kan oppstå hos en gravid kvinne. Ofte kan disse drømmene være et slags uttrykk for denne angsten, ofte i form av undertrykt angst som kanskje ikke har fått lov til å frigjøres - eller som ubevisst har blitt motvirket av frykt for hva angsten kan forårsake. Det viktige å huske og ta med deg fra en slik drøm er at denne bekymringen er noe naturlig. Og selv om det kan være vanskelig å bekrefte det, fører det fremdeles med noe positivt når det blir anerkjent - nemlig den kjærligheten du faktisk føler eller har begynt å føle for det ufødte barnet i livmoren din.

Drømmer om usannsynlig blod

Det er imidlertid en tid da drømmer om blod kan ha en positiv betydning. Dette gjelder i tilfeller der blodet i drømmen dukker opp i forbindelse med noe som vanligvis ikke er forbundet med blod, for eksempel at en TV eller en datamaskin blør. Dette har en tendens til å gi indikasjoner på at selv om noe går galt for øyeblikket - vil det bli bedre. For eksempel, hvis du er i en økonomisk situasjon, kan det snart begynne å løse seg, eller hvis du lenge ikke har vært kjent med en gammel venn eller et familiemedlem, kan denne uenigheten snart være i ferd med å slå seg til ro.

Drømmer om blodig tekst

Drømmer der du drømmer om at du ser en tekst på for eksempel en vegg som er skrevet med hjelp av blod, dette er ofte noe som uttrykker en indre vilje til å uttrykke seg. Ofte er det en indre vilje å gjøre en spesiell innsats for å oppnå et bestemt mål, eller det representerer en slags indre plan som du har begynt å sette sammen for hvordan du skal lykkes i noe som noen ganger kan betraktes som umenneskelig vanskelig.

Drømmer om blodige hender

Hvis du drømmer om at hendene dine er blodige, er dette ofte et symbol som sladrer om at du har en iboende skyld som det er ekstremt vanskelig å bli kvitt. Det har ofte å gjøre med handlinger som har blitt utført i nær fremtid, og for å vaske bort blodet, må du kanskje være klar over hva det er som har forårsaket disse skyldfølelsene. Det er den eneste måten å behandle den indre skylden som fortærer deg.

Drøm om blødning

Drømmer der du drømmer om at du blir skadet og mister mye blod, betyr ofte at du er i ferd med å komme inn i veggen fysisk, av ren utmattelse. Det vil si at denne drømmen primært handler om fysisk utmattelse, snarere enn emosjonell. Det er noe som tapper energien din, og som tar kraften din, ofte har det å gjøre med omgivelsene i form av mennesker som oppholder seg rundt en.

Drømmer om menstruasjonsblod

Drømmer om menstruasjonsblod blir noen ganger sett på som ekstremt kraftige, spesielt av gamle folk som ofte tilba fruktbarheten som kvinnelig menstruasjon gir uttrykk for. Ofte har drømmer om dette å gjøre med sine iboende bekymringer og tanker om livet, og symbolikken er vanligvis at man snart vil komme til fred med dette og finne seg i livet sitt og gi slipp på bekymringene.

Teksten ble sist oppdatert 2020-10-02

Sjekk også ut vårt veldig populære gratis dagens horoskop for alle stjernetegnene!

Andre relaterte drømmetydninger

drømmetydning absolusjon | drømmetydning adopsjon | drømmetydning blodøgler

Les mer om hva som ligger bak drømmetolkningene her

Skriv en kommentar
Innholdet på dette nettstedet er kun for underholdningsformål